Mersin - 10 Yaşındaki Kızı Kaçıran Fidyeci Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Mersin - 10 Yaşındaki Kızı Kaçıran Fidyeci Yakalandı

Mersin - 10 Yaşındaki Kızı Kaçıran Fidyeci Yakalandı

10 yaşındaki kızı kaçıran fidyeci yakalandı MERSİN'in Anamur İlçesi'nde, okulundan evine dönen 10 yaşındaki B.K.'yi kaçırarak ailesinden 20 bin TL fidye isteyen 24 yaşındaki C.Z. düzenlenen operasyonla yakalanıp tutuklandı.

24.11.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 yaşındaki kızı kaçıran fidyeci yakalandı

MERSİN'in Anamur İlçesi'nde, okulundan evine dönen 10 yaşındaki B.K.'yi kaçırarak ailesinden 20 bin TL fidye isteyen 24 yaşındaki C.Z. düzenlenen operasyonla yakalanıp tutuklandı.

İlçeye bağlı Antılı Mahallesi'nde 3 Kasım 2015 günü meydana gelen olayda, okulun dağılmasının ardından servisi ile evine gitmek için patika yol ayırımına gelen B.K., yaya olarak gittiği patika yola girdi. Yolun ormanlık tarafından geçen kısımda saklanan C.Z., küçük kızın ağzını kapatarak ormanın içerisine çekti. Daha sonra küçük kızı deniz kenarına götüren C.Z., o gece Anıtlı'ya 40 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa'dan B.K.'nın babasına telefon açarak 20 bin lira fidye istedi. Olayı Anamur Jandarma Karakol Komutanlığı'na bildiren baba Özen Kılınç, buluşmak için belirlenen yeri jandarma ekiplerine söyledi.

Buluşma yerinde pusu kuran Anamur Jandarma ve Gazipaşa Jandarma ekipleri, C.Z.'nin parayı almaya gelmemesi üzerine eli boş döndü. Aradan geçen zamanda bir haber çıkmazken, 4 Kasım 2015 günü Jandarma B.K.'yı, şüphelinin buluşmak için belirlediği sahilde, büyük bir kayaya bağlı olarak buldu.

KUMLUCA'DA YAKALANDI

Küçük kızı kurtaran ekipler, yaklaşık 20 gün boyunca izini sürdüğü C.Z.'nin Antalya'nın Alanya İlçesi'nde olduğunu saptadı. Takip edildiğini fark eden C.Z. Alanya'da izini kaybettirirken, araştırmaya devam eden ekipler bu kez C.Z.'nin Kumluca İlçesi'nde olduğunu doğruladı. Yakalanmamak için yerleşim yerlerinden uzak kalan C.Z., sahilde şüpheli hareketleri nedeni ile dikkat çekti. İhbar üzerine, Anamur Jandarma Karakol ekiplerinden gelen bilgiler doğrultusunda sahilde operasyon gerçekleştiren ekipler, dün akşam saatlerinde C.Z.'yi burada yakaladı. Anamur'a getirilen şüpheli, Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Cumhuriyet Savcılığı'nda ifade verdi. Suçsuz olduğunu söyleyerek jandarmaya ifade verneyen C.Z.'nin savcılıkta suçunu itiraf ettiği belirtildi. C.Z. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin - 10 Yaşındaki Kızı Kaçıran Fidyeci Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement