Mersin - Ak Partili Elvan: 1 Kasım Seçimlerini Tarih Asla Unutmayacak - Son Dakika
Güncel

Mersin - Ak Partili Elvan: 1 Kasım Seçimlerini Tarih Asla Unutmayacak

Mersin - Ak Partili Elvan: 1 Kasım Seçimlerini Tarih Asla Unutmayacak

Ak Partili Elvan: 1 Kasım seçimlerini tarih asla unutmayacak AK Parti Mersin Milletvekili seçilen eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 Kasım seçimlerini tarihin asla unutamayacağını söyledi.

07.11.2015 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Partili Elvan: 1 Kasım seçimlerini tarih asla unutmayacak

AK Parti Mersin Milletvekili seçilen eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 1 Kasım seçimlerini tarihin asla unutamayacağını söyledi.

Lütfi Elvan, partisinin Çamlıyayla, Tarsus ilçe ve Mersin İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan Elvan, 1 Kasım seçimlerinde destan yazdığını ifade ederek, "1 Kasım seçimlerini tarih asla unutmayacak. Demokrasi tarihimiz 1 Kasım seçimlerini altın harflerle yazacaktır. Seçim öncesi AK Parti'nin sonu geliyor dediler. Biz özellikle CHP ile HDP'nin koalisyon yapmasını istiyoruz dediler ve tüm propagandalarını bunun üzerine inşa ettiler. Milletimiz öyle bir tokat vurdu ki o karanlık odaklar nereden geldiklerini şaşırdılar. Bu seçimin zaferi Türk milletinin zaferidir" dedi.

AK PARTİ ALEYHİNE KAMPANYA BAŞLATILAR

Seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada özellikle dış basını eleştiren Elvan, "Onların hesabı bu ülkede terörün devam etmesiydi. Ülkedeki kargaşa ortamının devam etmesiydi. Türkiye'nin güçsüz bir hükümetle yönetilmesini ısrarlar istiyorlardı. Hatırlarsanız 1 Kasım öncesi yabancı basın AK Parti aleyhine inanılmaz bir kampanya başlattığını sizlerle gördünüz. Netice alamadılar. Bunlar daha Türk milletini tanımamışlar ama tanıyacaklar. Türkiye'nin neleri başarabileceğini nerelere geleceğini onlara göstereceğiz. Beyannamemizi son noktasına kadar teker teker harfiyen gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin - Ak Partili Elvan: 1 Kasım Seçimlerini Tarih Asla Unutmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement