Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz Açıklaması

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in en önemli markası olan Mersin İdmanyurdu'na sahip çıkacaklarını belirtti.

21.06.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in en önemli markası olan Mersin İdmanyurdu'na sahip çıkacaklarını belirtti.

Kocamaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu'nun bugünkü durumunun ve sahipsizliğinin kendilerini oldukça üzdüğünü ifade etti.

Eleştirilerden çok çözüm önerilerinin ortaya konulması gerektiğini belirten Kocamaz, şunları söyledi:

"Mersin'deki iş adamlarımız işin kolayına kaçıyor. Eleştirmek kadar kolay bir şey yok. Önemli olan eleştirmenin yanında çözüm yollarını da ortaya koyabilmek. Mersin'in en önemli markası Mersin İdmanyurdudur. Hepimizin başının tatlı belası ve buna sahip çıkacağız. Birinci lige çıkıp transfer yapamazsanız bunlara da katlanacaksınız. Kulübün borçları var. Kongre yapıldı hiç kimse gelmedi, sahip çıkmadı. Bu işler hafife alınacak şeyler değil. Eğer sahip çıkılmazsa kulübü çok daha kötü günler bekliyor olacak. Bu sadece belediyenin söylemesiyle olmaz. Keşke yasalar müsait olsa belediye bütçesinden katkı sunsak. Hiç kimseye bu çağrıyı yapmasak. Yasal olarak böyle bir yetkimiz yok."

Kocamaz, Mersin İdmanyurdu'na sahip çıkılması için her türlü mücadelenin içinde olacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement