Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Sağlık Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Sağlık Hizmeti

Mersin Büyükşehir Belediyesi\'nden Sağlık Hizmeti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Evde Bakım ve Gezici Sağlık Hizmeti Projesi kapsamında kurdukları sağlık ekibiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara ‘dost eli’ uzatacaklarını söyledi.

03.03.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Evde Bakım ve Gezici Sağlık Hizmeti Projesi kapsamında kurdukları sağlık ekibiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara 'dost eli' uzatacaklarını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik projeleri kapsamında yeni bir projeye daha imza attı. İhtiyaç sahibi Mersinlilerin başta sağlık olmak üzere evde bakım hizmetlerinin yerine getirileceği projenin tanıtımı Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirildi. Proje tanıtım kokteyline Başkan Macit Özcan da katıldı. Özcan, Mersin Büyükşehir sınırları içerisinde yaşayan sosyal ve ekonomik yönden yoksulluk içinde bulunan, yardıma ve bakıma muhtaç, sağlık sorunları olan, kendi ihtiyaçlarını gideremeyen, kimsesi olmayan ve huzurevi hizmeti istemeyen engelli ve yaşlıları, bulundukları sosyal çevreden ayırmadan kötü yaşam koşullarından kurtarmak ve daha sağlıklı bir hayat sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Proje kapsamında 1 doktor, 1 hemşire, 1 psikolog, 2 takip kayıt ve koordinasyon personeli ile 35 yaşlı bakım temizlik ve sağlık yardımcı personelinin görev alacağını ifade eden Özcan, 1 adet hasta nakil ambulansı ve 5 adet panelvan araçla Mersin'e 'dost eli' uzatacaklarını kaydetti. Özcan, "Bu proje sosyal demokrat belediyelerin yapabileceği bir projedir. Çok yüksek maliyetli ve Türkiye'ye örnek olacak olan bu proje için her yıl bütçemizden para ayırarak Yenice'den Anamur'a kadar bütün ilçelerimizde hayata geçireceğiz. Çocuklarınız size nasıl bakıyorsa biz de size en iyi sağlık hizmetini sunacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi sizin ikinci evladınızdır. Bunu böyle bilin" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Sağlık Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement