Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sofrasını Silifke'de Kurdu - Son Dakika
Yerel

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sofrasını Silifke'de Kurdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sofrasını Silifke\'de Kurdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan’ın bereketini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

08.07.2015 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kurduğu iftar sofralarıyla Ramazan'ın bereketini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

Silifke'de Cumhuriyet Tören Alanı'nda kurulan iftar sofrasında yoğun ilgiyle karşılanan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iftar öncesi MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz'la alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

İftar programına Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, daire başkanları, Mersin İl Ülkü Ocakları Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve vatandaşlar katıldı.

Cumhuriyet Tören Alanı'nda kurulan sofrada, vatandaşlar bir arada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. Birlik, beraberlik ve paylaşımın pekiştiği iftar sofrasında dualarla birlikte oruçlar açıldı.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla bir araya gelerek, bu ayın bereket ve feyzini birlikte yaşamamın önemini dile getirip Silifke halkının ve tüm Türk-İslam aleminin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik etti. Kocamaz, "Bu bereket akşamında bizlerle beraber olup, soframızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Önemli günler yaşıyoruz. Hem ülkemizin hem de İslam aleminin içinde bulunduğu durum bugünlerin kıymetini daha fazla bilmemize neden oluyor. Bizler bu feyizli günlerde dualarımızı arttıralım. Başta İslam alemi olmak üzere tüm insanlığa barış çağrısı yapalım. Huzur, güven ve hoşgörü içerisinde yaşamamız için, dünyayı bizden sonraki nesillere daha yaşanılabilir bir şekilde bırakmamız için dua edelim" dedi.

Ramazan ayının birleştirme, bütünleştirme ve paylaşma ayı olduğuna vurgu yapan Kocamaz, üç yıl önce adayken başlattıkları bu etkinlikleri artık Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu olarak devam ettirdiklerini kaydetti.

Manevi ruhun dolu dolu yaşandığı etkinlik, Kuran-ı Kerim tilaveti ve semazen gösterisiyle devam etti. Programda Türk Kızılayı Silifke Şube Başkanı Mustafa Beceren ve Mükerrem Toker aşevinin yerini bağışlayan hayırsever vatandaş Mürivet Türkili, Başkan Kocamaz'a plaket verdi.

Başkan Kocamaz da teşekkür edip, kendisi de Türkili'ne bir plaket verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sofrasını Silifke'de Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement