Mersin Büyükşehir Çağrı Merkezi 24 Saat Görevde - Son Dakika
Güncel

Mersin Büyükşehir Çağrı Merkezi 24 Saat Görevde

Mersin Büyükşehir Çağrı Merkezi 24 Saat Görevde

Mersin Büyükşehir Çağrı Merkezi 24 saat görevde MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların ulaşımına açık olan ALO 153 nolu telefonunun yerine 444 2 153'den bağlanılan Çağrı Merkezi hizmet veriyor.

15.01.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Çağrı Merkezi 24 saat görevde

MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşların ulaşımına açık olan ALO 153 nolu telefonunun yerine 444 2 153'den bağlanılan Çağrı Merkezi hizmet veriyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, Anamur'dan Tarsus'a kadar Mersinlilerin her türlü istek, öneri ve şikayetlerini merkeze ücretsiz olarak 7/24 iletilebildiğini söyledi. Başkan Kocamaz "Sistem sayesinde vatandaşlarımız şikayetini bize ulaştırdığı andan itibaren sorunun çözülüp çözülmediğinin takibini yapabiliyor, çözülmediyse bunun neden kaynaklandığı bilgisine kolayca ulaşabiliyor. Bu sayede vatandaşlarımız bize istedikleri zaman ulaşabiliyor, biz de onlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verebiliyoruz" dedi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından kurulan merkezde 30 kişilik ekip görev yapıyor. Merkezin kurulmasından bu yana geçen 5 ayda 13 bin 710 çağrı alınarak, bunlardan 12 bin 246'sına olumlu yanıt verildi ve gerekli yönlendirme yapıldı. Çağrılardan 524'ü olumsuz sonuçlanırken 940'ı ise sonuçlanmayı bekliyor. Çağrı Merkezi'nde toplanan veriler, istatistiki çalışmalarda da kullanılabiliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Büyükşehir Çağrı Merkezi 24 Saat Görevde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement