Mersin'de 4 Vali Yardımcısı Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika
Güncel

Mersin'de 4 Vali Yardımcısı Gözaltına Alındı (2)

Kiev'de YAKALANDIDarbe girişimi nedeniyle hakkında gözaltı kararı verilen ve adresinde bulunmayan Mersin Valisi Yardımcılarından Ogün Bahadır'IN, Ukrayna'nın başkentti Kiev'de yakalandığı ortaya çıktı.

20.07.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kiev'de YAKALANDI

Darbe girişimi nedeniyle hakkında gözaltı kararı verilen ve adresinde bulunmayan Mersin Valisi Yardımcılarından Ogün Bahadır'IN, Ukrayna'nın başkentti Kiev'de yakalandığı ortaya çıktı. Türkiye Atletizm Federasyonu, 13- 17 Temmuz tarihlerinde Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te yapılan Yıldızlar Atletizm Şampiyonası'nın kafile başkanlığı görevini Mersin'de spordan sorumlu Vali Yardımcısı Ogün Bahadır'a verdi. Türk kafilesi, şampiyonanın ardından 18 Temmuz'da dönüş için Tiflis Havaalanı'na geçti. Kafile ile birlikte check-in yaptıran Bahadır, bir anda havaalanında ortadan kayboldu ve sürekli anons edilmesine rağmen bulunamadı. Bunun üzerine kafile Ogün Bahadır olmadan yurda döndü.

ALMANYA'YA KAÇACAKMIŞ

Darbe soruşturması kapsamında hakkında işlem yapıldığını öğrendiği öne sürülen Ogün Bahadır, aynı gün Tiflis'ten aldığı biletle Ukrayna'nın başkenti Kiev'e uçtu. Bahadır, Kiev'e indiği anda ise Türkiye'nin tüm ülkelere acil koduyla geçtiği arananlar listesinde ismi bulununca polisin pasaport kontrolü sırasında gözaltına alındı. Almanya'ya kaçmak istediği belirlenen Bahadır'ın, halen Kiev'de olduğu ve Türkiye'ye iade işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

SORUŞTURMA AÇILDI

Bu arada, darbe soruşturması kapsamında yapılan soruşturmada adı geçen Vali Yardımcısı Ogün Bahadır'ın, Türk Atletizm Takımı'na kafile başkanlığı görevinin verilmesiyle ilgili Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nce soruşturma açıldığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de 4 Vali Yardımcısı Gözaltına Alındı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement