Mersin'de Ablası Tarafından Yakılan Kız - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Ablası Tarafından Yakılan Kız

Erkek arkadaşına kaçtığı iddiasıyla ablası tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği öne sürülen 18 yaşındaki Ayşegül E.'nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Mersin'e götürülmek üzere yakınları tarafından alındı.

15.03.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkek arkadaşına kaçtığı iddiasıyla ablası tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği öne sürülen 18 yaşındaki Ayşegül E.'nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Mersin'e götürülmek üzere yakınları tarafından alındı.

Tedavi gördüğü Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ayşegül E, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından İzmir'de yaşayan yakınları Emine Fatma Orhan'a teslim edildi.

Cenazeyi teslim Orhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vücudunun yüzde 80'inde ve soluk borusunda yanık oluşan Ayşegül E'nin dün 21.30'da hayatını kaybettiğini bildirdi.

Yakınlarının telefonla bildirmesi üzerine konudan haberdar olduğunu söyleyen Orhan, şöyle konuştu:

"Ayşegül E. bir hafta önce köyümüzden birisiyle kaçmıştı. Sonra muhtar ara buluculuk yapmak, arayı bulmak istemiş. Ablası önce affetmemiş, sonra 'affettim gelsin' demiş. Kalabalık şekilde ablasının evine gitmişler, konuşmuşlar. Abla Ayşegül'ü bir ara yatak odasına çağırmış, kapıyı kilitlemiş, üzerine benzin dökerek yakmış. Evde bulunanlar patlamayla bir alev topu görmüşler. O sırada ablası da yaralanmış. İzmir'e gönderilince de beni arayıp haber verdiler. Yandığı söylenince önce kolunda, bacağında yanma olduğunu düşündüm. Hastanede doktor vücudunun yüzde 80'inin yandığını söyledi. Tanıdığım E.K, kardeşine kıyabilecek biri değildi. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın"

Orhan, cenazenin uçakla Adana'ya ardından karayoluyla Tarsus'a götürüleceğini bildirdi.

-Olay

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen hafta meydana gelen olayda, iddiaya göre E.K. bir hafta önce erkek arkadaşına kaçtığı ve evlenmek için nikah tarihi aldığı iddia edilen 18 yaşındaki kardeşi Ayşegül E'yi Sıraköy Mahallesi'ndeki evine davet etmiş, üzerine yanıcı madde dökerek ateşe vermişti.

Olay esnasında kendisi de yanan E.K Adana'ya, kardeşi Ayşegül E. ise ambulans uçakla İzmir'e sevk edilerek tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Ablası Tarafından Yakılan Kız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement