Mersin'de Burcu Güneş Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Burcu Güneş Rüzgarı

Mersin\'de Burcu Güneş Rüzgarı

Mersin'in Mut İlçesi'nde bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gecesinde sahne alan şarkıcı Burcu Güneş, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

05.06.2016 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mut İlçesi'nde bu yıl 54'üncüsü düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gecesinde sahne alan şarkıcı Burcu Güneş, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Musa Eroğlu Sevgi Parkı'nda ücretsiz olarak düzenlenen konserde, sahneye önce Savaş Korkmaz ve Özgür Şahinsoy ikilisi çıkıp söyledikleri türkülerle alkış aldı. Ardından sahneye, katıldığı bir ses yarışmasında adını duyuran İlyas Yalçıntaş çıktı. Yalçıntaş'tan sonra ise sahneya Burcu Güneş çıktı.

Coşkulu alkışlarla sahne alan ünlü şarkıcı, sevilen parçalarını birbiri ardına seslendirdi. Sahnede dansları ile de büyüleyen Güneş, güzelliği ile de göz doldurdu. Şarkı aralarında sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Güneş'e bazı şarkılarda hayranları da eşlik etti. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Burcu Güneş, alkış yağmuru eşliğinde konseri tamamladı. Sanatçılara günün anısına plaket veren Mut Belediye Başkanı MHP'li Nebi Yılmaz, Eylül ayında da düzenleyecekleri konserlerle sevilen sanatçıları Mut halkıyla buluşturacaklarını söyledi.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Burcu Güneş Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement