Mersin'de Cadde Şenlikleri Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Cadde Şenlikleri Yapılacak

Mersin Kent Merkezi’ni Güzelleştirme Platformu’nun organizasyonu ile, 26 Aralık Cuma ile 27 Aralık Cumartesi günü 16.00 ile 20.00 saatleri arasında Atatürk Caddesi ve Çamlıbel’de 1. Cadde Şenlikleri yapılacak.

24.12.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Kent Merkezi'ni Güzelleştirme Platformu'nun organizasyonu ile, 26 Aralık Cuma ile 27 Aralık Cumartesi günü 16.00 ile 20.00 saatleri arasında Atatürk Caddesi ve Çamlıbel'de 1. Cadde Şenlikleri yapılacak.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapın Mersin Kent Merkezi'ni Güzelleştirme Platformu, "Burada ki amacımız, kentimizin can damarı olan ve kimliğini yansıtan cazibe merkezimiz Atatürk Caddesi ve Çamlıbel'in, hatıralarımızı yeniden anımsatan cıvıl cıvıl bir bölge olmasının gayretidir. Bu konuda bize destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Bizler uyuyan devi uyandırmanın ve Mersin'in kent merkezinin önemini de bilerek, esnaflarımızla işbirliği içerisinde yetkililerle de sürekli istişarelerde bulunarak, ışıklandırma ve süsleme anlamında caddelerimizdeki esnafımızın, başlangıçta da olsa 17.00-21.00 saatleri arası açık kalması anlamında, esnaf arkadaşlarımızla aynı noktada buluştuk ve 18 Aralık 2014 tarihinde uzun süreden beri ilk kez caddelerimizi şenlendirebildik. Elbette birlikten güç doğar anlayışıyla bu etkinliklerimizi yine cadde şenlikleri ve İstanbul Nişanaşı, İstiklal Caddesi algısıyla devam ettirmeyi istiyoruz. Büyükşehir Belediyemizin bandosundan, caddemizde salep, mısır, kestane, sıkma sunumu, stantlar kurulması, STK'ların katkısı, keza esnafımızın gece açık kalmaları, gelecek adına ümidimizi arttırıyor. Bu anlamda aynı düşünce ile 26 Aralık Cuma ve 27 Aralık Cumartesi günü 16.00-20.00 arasında coşkulu şekilde yapmayı planladığımız, yöneticilerimizi, sizleri, vatandaşlarımızı, 1. Cadde Şenliklerini yapacağımız Atatürk Caddesi'ne ve Çamlıbel'e bekliyoruz" ifadelerine yer verdiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin'de Cadde Şenlikleri Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement