Mersin'de Çöpler Yerin Altına İniyor - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Çöpler Yerin Altına İniyor

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, çöp konteynerleri yer altına indirilerek, oluşan kötü koku ve görüntünün önüne geçilmesi hedefleniyor.

14.10.2016 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez Mezitli ilçesinde, çöp konteynerleri yer altına indirilerek, oluşan kötü koku ve görüntünün önüne geçilmesi hedefleniyor.

Mezitli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çöp konteynerlerinin yaydığı kötü kokunun ve görüntünün önüne geçmek amacıyla çalışma başlatıldı.

Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mender Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde, Akdeniz Mahallesi'nde, Barbaros Sitesi ve Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçi Çocuk Gündüz Bakımevi yanındaki pilot noktalarda konteynerler yerin altına alındı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yaptığı açıklamada, çöplerin yer altına alınmasıyla hem görsel açıdan hem de insan sağlığı açısından önemli bir çalışmaya imza attıklarını belirtti.

Başkan Tarhan, "Pilot bölgelerde başlattığımız bu çalışma meyvesini verdi ve çevre halkımız son derece memnun kaldı. Daha temiz bir Mezitli için attığımız bu adımın önümüzdeki süreçte ilçemiz genelinde uygulamaya başlayacak. Mezitli'yi çağdaş modern görünümünde herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getireceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Çöpler Yerin Altına İniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement