Mersin'de Eski Başkanın Oğlu 500 Bin Lira Kefaletle Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Eski Başkanın Oğlu 500 Bin Lira Kefaletle Tahliye Edildi

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen ihaleye fesat karıştırma operasyonu sonucu hakkında gıyabi tutuklama kararı verilen CHP'li eski başkan Macit Özcan'ın da dahil olduğu gruptaki bazı müteaahhitler ve bürokratlardan 11'i hakkında yüksek miktarlarda kefaletle tahliye kararları verildi.

26.06.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen ihaleye fesat karıştırma operasyonu sonucu hakkında gıyabi tutuklama kararı verilen CHP'li eski başkan Macit Özcan'ın da dahil olduğu gruptaki bazı müteaahhitler ve bürokratlardan 11'i hakkında yüksek miktarlarda kefaletle tahliye kararları verildi.

Müfettişlerin raporları ve polisin teknik takibi sonucu düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 15'i tutuklanmış, 4 kişi hakkında da gıyabi tutuklama kararı verilmişti. Gıyabi tutuklu olan Macit Özcan'ın yurt dışında olduğu anlaşılmıştı.

Avukatların tahliye taleplerini görüşen mahkeme, Başkan Macit Özcan'ın oğlu İlker Özcan, kardeşi Sacit ve Tacit Özcan'ın 500'er bin lira kefaletle tahliyelerine karar verdi. Diğer sanıklar da farklı miktarlarda kefaletle aynı haktan yararlandı.

Bu dosyada gıyabi tutukluluk kararı bulunan Başkan  Macit Özcan, müteahitler Erol Avgören, Cengiz Akray ile Gelirler Daire Başkanı Talyfun Özdemir'in de bu kararların ardından teslim olmaları bekleniyor. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Eski Başkanın Oğlu 500 Bin Lira Kefaletle Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • murat mercan: beşyüzbin lirayı nerde buldu az muhterem bol ........ 0 0 Yanıtla
  • YOK ADALET: ADALET ADALET ADALET....HIRSIZINMI OLDUN SENDE ADALET.......HEM ÇALARIM HEMDE ÇALDIGIMLA ÖZGÜR KALIRIM......YAZIKLAR OLSUN 0 0 Yanıtla

Advertisement