Mersin'de Evinin Önünden Kaçırılan Genç - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Evinin Önünden Kaçırılan Genç

Mersin'in Mezitli ilçesinde evinin önünde darbedildikten sonra araca bindirilerek kaçırılan 21 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor.

21.10.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Mezitli ilçesinde evinin önünde darbedildikten sonra araca bindirilerek kaçırılan 21 yaşındaki gençten 12 gündür haber alınamıyor.

Akdeniz Mahallesi'ndeki evinden 9 Ekim'de ayrılan Furkan Coşkun'dan haber alamayan yakınları, kayıp başvurusunda bulundu.

Bunun üzerine araştırma başlatan polis ekipleri, ailenin oturduğu sitenin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. İncelemede apartmanın önünde 2 kişi tarafından darbedilen Coşkun'un araca bindirilerek götürüldüğü belirlendi.

Kayıtlardan kimlikleri belirlenen Sezgin G. ve Ekrem K, polis tarafından yakalandı, şüphelilerin üzerinde yapılan aramada kayıp gencin cep telefonu bulundu. Adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zanlıların, ifadelerinde Coşkun'u götürdükleri ormanlık alanda darbetmeye devam ettiklerini ancak daha sonra ellerinden kurtulup kaçtığını ve nereye gittiğini bilmediklerini söyledikleri öğrenildi.

Bunun üzerine şüphelilerin söylediği bölgede arama yapan ekipler, herhangi bir ize rastlamadı. Kayıp genci arama çalışmaları sürüyor.

Bu arada, olayla ilgili bir şüphelinin arandığı öğrenildi.

Mersin\'de Evinin Önünden Kaçırılan Genç
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin'de Evinin Önünden Kaçırılan Genç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement