Mersin'de İki Katlı Evin Çökmesi - Son Dakika
Yerel

Mersin'de İki Katlı Evin Çökmesi

Mersin'de geçen ay merkez Akdeniz ilçesinde iki katlı evleri çöken aileye Mersin Büyükşehir Belediyesi eşya yardımı yaptı.

02.03.2015 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de geçen ay merkez Akdeniz ilçesinde iki katlı evleri çöken aileye Mersin Büyükşehir Belediyesi eşya yardımı yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın talimatıyla Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından mağdur aile için, ocak, buzdolabı, çamaşır makinesi ve giyim eşyası alındı.

Mehmet Ziynetler ve ailesini yeni kiraladıkları evlerinde ziyaret eden Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Veysel Gölge, aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra aileye yardım malzemelerini teslim eden Gölge, belediye olarak bundan sonra da yanlarında olmaya devam edecekleri kaydetti.

Mezitli'de evi yanan kadına da yardım

Öte yandan, Mersin Büyekşehir Belediyesi, geçen ay Mezitli ilçesinde elektrik kontağından çıkan yangında tüm eşyalarını kaybeden ve kirada oturduğu evi kullanılamaz hale gelen Dilek Sal'a da yardım etti.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Gölge, Dilek Sal'ı da yeni kiraladığı evinde ziyaret ederek ihtiyaçları doğrultusunda 2 adet çekyat, çamaşır makinesi, battaniye yardımı yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de İki Katlı Evin Çökmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement