Mersin'de Nevruz Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Nevruz Coşkusu

Mersin\'de Nevruz Coşkusu

MERSİN'de HDP İl Başkanlığı'nın organize ettiği nevruz kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

21.03.2017 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'de HDP İl Başkanlığı'nın organize ettiği nevruz kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı.

Merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Tırmıl Miting Alanı'nda düzenlenen nevruz kutlamasına katılanlar arama noktalarından geçerek alana alındı. Polisin yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda davul-zurna eşliğinde halay çekerek eğlenenler, "Direne direne kazanacağız" ve Abdullah Öcalan lehinde sloganlar attı.

Ardından HDP MYK üyesi Asiye Koçak, İl Eş Başkanları Mirza Mehmet Söylemez, Hatice Şahin birlikte nevruz ateşini yaktı. HDP MYK Üyesi Koçak, İl Eş Başkanları Mirza Mehmet Söylemez ve Hatice Şahin günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmaları Türkçe ve Kürtçe olarak yaptı. Türkçe ve Kürtçe hayır yazılı flamalar ve terör örgütünün sözde renklerinin simgesi bezlerin taşındığı nevruz sırasında binlerce kişi çalınan müzik eşliğinde eğlendikten sonra olaysız dağıldı. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Nevruz Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı
    14:22 Yalova'da Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Zanlı Tutuklandı

    Yalova Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek C.G'nin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. C.G. ve M.B. gözaltına alındı ve yapılan aramalarda uyuşturucu ile hassas teraziler ele geçirildi. Şüpheliler tutuklandı.

  • Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor
    14:22 Edremit Körfezi'nden Organik Zeytin Sütü İlgi Görüyor

    Balıkesir'in Edremit körfezi ilçelerinde üretilen zeytin sütü, organik yöntemlerle elde edilen özel bir yağdır. Zeytinler taş değirmende ezilerek hiçbir baskı işlemi görmeden damlama yöntemiyle yağ elde edilir. Zeytin sütü, yüksek miktarda E vitamini, A.D.K vitaminleri, polifenoller ve mikro besinler içerir. Kalp damar sağlığına, kötü kolesterolü düşürmeye ve yüksek tansiyonu düşürmeye yardımcıdır. Zeytin sütü, saflık ve temizlik anlamında kullanılan özel bir zeytinyağıdır ve doğal yollarla üretilip paketlenir.

  • Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi
    14:20 Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden seçildi

    Bursa PERDER'in yeni döneminde de başkanlığa aday olan Haşim Kılıç, oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kılıç, önümüzdeki iki yıl boyunca Bursa PERDER'in başkanlık görevini üstlenecek. Seçim öncesi geçmiş dönemin idari ve mali tablosunu açıklayan Kılıç, et fiyatlarındaki indirimin süreceğini ve yeni projelerle güçlü birlikteliği hissettirmek istediklerini belirtti.


Advertisement