Mersin'de Su Bedeli Borçlarına Yeni Yapılandırma - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Su Bedeli Borçlarına Yeni Yapılandırma

Mersin\'de Su Bedeli Borçlarına Yeni Yapılandırma

MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, "Torba Yasa" kapsamında sağlanan ödeme kolaylığından borcu olan tüm abonelerin faydalanabileceğini belirtti.

20.10.2014 14:41  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Turgut Aybak, "Torba Yasa" kapsamında sağlanan ödeme kolaylığından borcu olan tüm abonelerin faydalanabileceğini belirtti.

Aybak, yazılı açıklamasında, "Torba Yasa" ile su borçlarında yeniden yapılandırma döneminin başladığını bildirdi.

Yasa kapsamında 6552 Sayılı Kanunun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini anımsatan Aybak, şunları kaydetti:

"Bu kanunla abonelerimize kaçırılmaması ve mutlaka faydalanmaları gereken pek çok imkan sağlanmıştır. Yeni kanunla abonelerimiz, idaremize olan borçlarını yeniden yapılandırabileceklerdir. Kanun kapsamında, idaremiz birimlerine müracaat edilmesi halinde 30 Nisan öncesi borçlar yeniden yapılandırılacaktır. Yapılandırılmış borçlar istenilirse 18, 24, 30 ve 36 ay taksitle de ödenebilecektir. Yapılandırmaya müracaat edilmesi ve taksitlerin düzenli ödenmesi halinde herhangi bir haciz işlemiyle karşılaşılmayacaktır. Başvuruda bulunan abonelerimize ödemelerde nakit ödeme yapmanın yanı sıra kredi kartıyla da ödeme yapma seçeneği sunulmuştur."

Aybak, kanundan yararlanmak isteyen abonelerin kasım ayı sonuna kadar abone numarası ve kimlikleriyle en yakın MESKİ hizmet noktalarına müracaat etmelerini istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Su Bedeli Borçlarına Yeni Yapılandırma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement