Mersin'de Suriyeli Genç Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Suriyeli Genç Bıçaklanarak Öldürüldü

Mersin’de Suriyeli bir genç, sokakta tartıştığı kendi vatandaşı 15 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

28.08.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de Suriyeli bir genç, sokakta tartıştığı kendi vatandaşı 15 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Şevket Sümer Mahallesi 5936 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Mersin'e yerleşen ve aralarında daha önce de husumet bulunan Suriyeli Mahmut Al Hasan (18) ile Hüseyin A. (15) yeniden tartışmaya başladı. İki Suriyelinin tartışması kavgaya dönüşünce Hüseyin A., üzerinde taşıdığı bıçakla Mahmut Al Hasan'ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı. Yaralı Suriyeli, kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının Bursa'da olduğu bilgisine ulaştı. Adresini tespit eden polis, Hüseyin A.'yı yakalayarak Mersin'e getirdi. Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Suriyeli Genç Bıçaklanarak Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement