Mersin' de Vali Çakacak ile Başkan Kocamaz Oy Kullandı - Son Dakika
Güncel

Mersin' de Vali Çakacak ile Başkan Kocamaz Oy Kullandı

Mersin\' de Vali Çakacak ile Başkan Kocamaz Oy Kullandı

Mersin'de 26'ncı dönem milletvekilli genel seçimleri için Vali Özdemir Çakacak ile Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz oylarını kullandı.

01.11.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de 26'ncı dönem milletvekilli genel seçimleri için Vali Özdemir Çakacak ile Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz oylarını kullandı.

Vali Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile birlikte merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Gazipaşa Ortaokul'nda oy verdi. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Çakacak çifti daha sonra oy kullanacakları 1118 nolu sandığın bulunduğu sınıfa geçti. Oy kullandıktan sonra çıkışta basın mensupları ile bir araya gelen Vali Çakacak, sağlıklı bir seçim için her türlü önlemin alındığını belirtti. Çakacak şunları söyledi:

"Biz de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak oyumuzu kullandık. Seçimler yargı teminatı altında yapılmaktadır. Seçimleri baştan sona kadar yürütmekten Yüksek Seçim Kurulu görevlidir. İllerde de bu görevi İlçe ve İlçe Seçim kurulları yerine getirmektedir. Bizler de idare olarak İl ve İlçe Seçim Kurullarının. seçimlerin rahat bir şekilde, güven içerisinde yapılmasını için bütün taleplerini karşılıyoruz. Bunun ötesinde vatandaşın hür iradesinin sandığa özgürce yansıtılmasının temini amacıyla gerekli güvenlik tedbirlerini alırız. İl çapında bütün güvenlik tedbirlerini aldık."

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz ise merkez Yenişehir İlçesi'nde 50'nci Yıl Gökçeller İlkokulu'nda oyunu kullandı. Seçimin Türkiye için önem arz ettiğini vurgulayan Başkan Kocamaz, "İnşallah bu seçimde vatandaşlarımızın ferasetiyle iyi bir netice alınır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin' de Vali Çakacak ile Başkan Kocamaz Oy Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement