Mersin'de Yerel Seçim Sonuçlarına Yapılan İtiraz - Son Dakika
Yerel

Mersin'de Yerel Seçim Sonuçlarına Yapılan İtiraz

Mersin\'de Yerel Seçim Sonuçlarına Yapılan İtiraz

Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada CHP Mersin Milletvekili Atıcı'nın, Vali Güzeloğlu'nun hakimlerle görüştüğü iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

16.04.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İl Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı'nın, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun hakimlerle görüştüğü iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İl ve İlçe Seçim Kurulu başkanlarının imzasıyla yayımlanan açıklamada, 30 Mart'ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına yapılan itirazların ardından, Vali Güzeloğlu'nun, adliyeye gelerek seçim kurulunda görevli hakimlerle itirazla ilgili görüştüğüne dair Atıcı tarafında açıklama yapıldığı hatırlatıldı.

Bunun gerçekle ilgisinin bulunmadığının altı çizilen açıklama, şöyle devam etti:

"Gerek seçim sürecinde gerekse seçimlerin yapılmasından sonra, seçim sonuçlarına yapılan itirazların incelenmesi döneminde, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun Mersin Adliyesi'ne gelerek İl Seçim Kurulu Başkan ve üyesi hakimlerle ve İlçe Seçim Kurulu başkanı hakimlerle şahsen görüşmesi veya telefonla dahi görüşmesi söz konusu değildir. Seçim hakimleri olarak bu seçim sürecinde görevimizi anayasa, yasalara ve vicdani kanaatimize göre tarafısız ve bağımsız olarak yerine getirdiğimizden Mersin halkının asla şüphesi olmasın." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'de Yerel Seçim Sonuçlarına Yapılan İtiraz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement