Davullu Zurnalı Cenazenin Zanlısı Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Davullu Zurnalı Cenazenin Zanlısı Teslim Oldu

Mersin'de cenazesinde davullu zurnalı tören yapılan gencin ölümüne sebep olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkartılan D.A, İzmir'de polise teslim oldu.

28.08.2014 18:56  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kıbrıs'tan yakınlarıyla tarifeli uçakla Adnan Menderes Havalimanı'na gelen D.A, avukatı Kadri Kutluay ve babası ile polis merkezine başvurdu. Burada işlemleri yapılan D.A, İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Avukat Kutluay, yaptığı açıklamada, Kıbrıs doğumlu müvekkilinin kazanın ardından adli kontrolle serbest bırakıldığını, yaralı Mehmet Deniz Sınar'ın hayatını kaybetmesi üzerine hakkında yakalama kararının çıkartıldığını belirtti.

Sınar'ın yaşamını yitirmesinden büyük üzüntü duyduklarını, ailenin acılarını paylaştıklarını ifade eden Kutluay, müvekkilinin Acil Tıp Teknisyenliği okuduğunu, kazanın ardından üzerindeki beyaz gömleği çıkarıp yara alan bölgeye tampon uyguladığını, 112'ye haber verilmesine rağmen olay yerinden geçen bir ambulansı durdurarak yardım ettiğini ifade etti.

Müvekkilinin, kına gecesi nedeniyle bir yakınını arabayla bırakmak için ağabeyinin aracını aldığını ve bundan ağabeyinin de haberinin olmadığını savunan Kutluay, şöyle konuştu:

"Çok üzgünüz, pişmanız. Yakalama kararını haber aldıktan sonra bazı sebeplerden dolayı İzmir'de teslim ettik. Herhangi bir kaçma yok. Adli süreç devam ediyor. Kendi rızasıyla getirdik, teslim ettik. Maddi, manevi ne varsa aileye yardım edeceğiz. Onlar şu anda acılılar, çok sağlıklı düşünemiyorlar, görüşme yapamıyoruz. Biz adli süreç tamamlanmadan konuşalım anlaşalım bu işi tatlıya bağlayalım istiyoruz. Hukuktan kaçtığımız yok. Adaletin vereceği karara herkes saygılı."

D.A'nın dedesi A.A. ise "Çocuğum ölse ancak bu kadar üzülürdüm. Elden bir şey gelmiyor. Takdiri ilahi. Ne istiyorlarsa yapalım. Geri gelebileceğini bilsem canımı da verirdim" dedi.

Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı'nda 1 Ağustos'ta arkadaşlarıyla yürüyen Mersin Üniversitesi Matematik Bölümü 3. sınıf öğrenci Mehmet Deniz Sınar'a, D.A. yönetimindeki KKTC plakalı otomobil çarpmış, hastanede 18 gün tedavi gören Sınar hayatını kaybetmişti.

Ailesi de oğulları için davullu zurnalı cenaze töreni düzenlemişti.

Zanlı D.A. teslim oldu.

Davullu Zurnalı Cenazenin Zanlısı Teslim Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davullu Zurnalı Cenazenin Zanlısı Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement