Mersin'deki "Zirai Don Nöbeti" - Son Dakika
Yerel

Mersin'deki "Zirai Don Nöbeti"

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, olumsuz hava şartları nedeni ile seralarında "zirai don nöbeti" tutan üreticilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

11.01.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, olumsuz hava şartları nedeni ile seralarında "zirai don nöbeti" tutan üreticilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bozkurt, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Serkan Tanrıkulu, Ziraat Odası Başkanı Adnan Dölek ve Erdemli Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Kılıç ile seralarda soba yakarak "zirai don nöbeti" tutan üreticileri ziyaret etti.

Türkiye genelindeki dondurucu soğuk havanın, etkisini, Akdeniz bölgesinde de hissettirdiğini ifade eden Bozkurt, çiftçilerin de korkusunun soğuk hava sonrasında, narenciye ürünlerinin de dondan etkilenmesi olduğunu söyledi.

Üreticilerin seralarda ürünlerini soba yakarak soğuktan korumaya çalıştığınğı kaydeden Bozkurt, "Ancak üreticimizde, açıkta bulunan ürünlerin bu don olayından daha fazla etkileneceği korkusu var. Temennimiz korktuğumuz gibi olmamasıdır. Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin'deki 'Zirai Don Nöbeti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement