Mersinliler Hakkari'deki Askerlere 675 Kiloluk Doping Gönderdi - Son Dakika
Ekonomi

Mersinliler Hakkari'deki Askerlere 675 Kiloluk Doping Gönderdi

Mersinliler Hakkari\'deki Askerlere 675 Kiloluk Doping Gönderdi

Mersin Tarsus'ta sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen vatandaşlar, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyonlarda görevli askerlere, 675 kilo cezerye gönderdi.

20.04.2016 12:12  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Facebook'ta 'Tarsus Medeniyetler Beşiği' adlı sayfa oluşturan bir grup Tarsuslu vatandaş, güvenlik güçlerine destek amaçlı bir çalışma başlattı. Safya yöneticileri tarafından başlatılan kampanya kapsamında, sayfaya üye olan kişilerin çocuklarından askerlere mektup yazılması talebinde bulunuldu.

675 KİLO CEZERYE TOPLANDI

Kısa sürede ilgi gören kampanyada yüzlerce mektup, 5 bin paketten oluşan 675 kilo cezerye, bandırma, lokum, kuru üzüm ve 70 adet Türk bayrağı toplandı. Kargo aracılığıyla Hakkari Yüksekova'da terörle mücadele eden askerlere gönderilen ürünler, 3 gün sonra adrese ulaştı. Yüksekova Efeler Taburu'nda görevli askerlerin sevinçle karşıladığı ürünler, askere moral oldu. Çocukların gönderdikleri duygu dolu mektupları okuyarak duygulanan askerler, cezerye, lokum, bandırma ve kuru üzümü teslim alıp mutluluk yaşadı.

Tarsus'tan kendilerine gelen moral desteği ile çok mutlu olduklarını çektiği video ile dile getiren Tarsuslu bir asker, Efeler Taburu'ndaki tüm askerlere tercüman oldu.

"MORAL OLSUN İSTEDİK"

Tarsus Medeniyetler Beşiği sayfası yöneticisi Minüre Kantarcı Aratekin, amaçlarının askerlere moral vermek olduğunu ifade ederek, "Vatan, millet ve bayrak için Güneydoğu'da mücadele eden askerlerimize Tarsuslular olarak varlığımızı hissettirmek ve onlara bir nebze de olsa moral verebilmek adına sayfamız bünyesinde organize ettiğimiz etkinliğimize destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vatanımız uğruna mücadele eden her bir yüreğe, her bir polise, her bir askere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Sayfa editörü Rifat Çınar ise,Tarsus halkının askerlerin yanında olduğunu hissettirmek için bu organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Mersinliler Hakkari'deki Askerlere 675 Kiloluk Doping Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement