Mersin Domuz Diye Arkadaşını Vurdu - Son Dakika
Güncel

Mersin Domuz Diye Arkadaşını Vurdu

Mersin Domuz Diye Arkadaşını Vurdu

Domuz diye arkadaşını vurdu Mustafa İNSAN / MERSİN, (DHA) - MERSİN'de ava çıkan 5 kişiden Koca Başaran, 33 yaşındaki Fatih Özumağ'ı domuz sanıp tüfekle ateş ederek yaraladı.

04.02.2016 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Domuz diye arkadaşını vurdu

Mustafa İNSAN/ MERSİN, (DHA) - MERSİN'de ava çıkan 5 kişiden Koca Başaran, 33 yaşındaki Fatih Özumağ'ı domuz sanıp tüfekle ateş ederek yaraladı.

Dün öğle saatlerinde merkez Toroslar İlçesi'nin Kocahamzalı Mahallesi'ndeki ormanlık alana giderek domuz avına çıkan 5 arkadaş, bir süre sonra ağaçların arasında bir domuz fark etti. Bunun üzerine avcılar, domuzu avlamak için kamufle olup hayvanın etrafını kuşattı. İddiaya göre bu sırada avcılardan Koca Başaran, çalılıkların arasında hareket olduğunu görünce tüfeğini iki kez ateşledi. Fatih Özumağ 'Yandım anam' diye bağırmaya başladı.

Çığlıkları duyduğunda domuz yerine arkadaşını vurduğunu anlayan Başaran, arkadaşlarıyla birlikte Özumağ'ın yanına koştu. Çalılıkların arasında kanlar içinde bulunan Fatih Özumağ, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık görevlilerinin yardımı ile bulunduğu yerden çıkarılarak Mersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sol karın boşluğu ve kolundan vurulan avcı, ameliyatın ardından hastanede tedavi altına alındı.

'YER DEĞİŞTİRMİŞ' SAVUNMASI

Domuz yerine arkadaşını vuran Koca Başaran, aslında o bölgede kimsenin olmaması gerektiğini belirterek kendini "Orada benden başka kimse yoktu. Ama arkadaşım yer değiştirmiş. Yaklaşık 500 metre bana yaklaşmış. Ben bilmiyordum oraya geldiğini. Bu sırada çalılıkların arasında bir karartı gördüm. Sonra bir el ateş ettim. Ses çıkmadı. İkinci kez sıktığımda bağırmaya başladı, çok üzgünüm" diye savundu.

Başar jandarma tarafından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Domuz Diye Arkadaşını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement