Mersin'e Dolu Yağdı - Son Dakika
Güncel

Mersin'e Dolu Yağdı

Mersin\'e Dolu Yağdı

Mersin-Adana D-400 Karayolu üzerinde yer alan Huzurkent ve Bağlarbaşı Mahalleleri'nde sağanak yağış bir anda doluya dönüştü.

09.04.2014 23:58  Güncelleme: 00:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin-adana D-400 Karayolu üzerinde yer alan Huzurkent ve Bağlarbaşı Mahalleleri'nde saat 15.30 sıralarında aniden başlayan sağanak yağış bir anda doluya dönüştü. Yaklaşık 10 dakika fırtınayla birlikte etkili olan dolu yağışı sonucunda cadde ve sokaklar ile ekili alanlar bin anda beyaza büründü.

Misket büyüklüğündeki ani dolu yağışı nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşlar kendilerini ev ile işyerlerine atarken, D-400 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Sağanak yağış nedeniyle görüş alanının sıfıra kadar indiği karayolunda trafik akışı bir süre aksarken uzun kuyruklar oluştu. Yaklaşık 10 dakika fırtınayla süren dolu daha sonra yerini sağanak yağışa bıraktı. Cadde ve sokaklar ile ekili alanların göle dönüştüğü sağanak yağmur ise yaklaşık yarım saat sürdü.

Mersin Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, bahar döneminde gök gürültüsüyle birlikte dolu yağışının normal olduğunu, ancak çok fazla etkili olmadığını dile getirerek, perşembe günü de yağış beklendiğini belirttiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'e Dolu Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmet kezer: keşke huzurkente taş yağsaydı 0 0 Yanıtla

Advertisement