Mersin Eğitim İş, Ankara'daki katliamı lanetledi! - Son Dakika
Güncel

Mersin Eğitim İş, Ankara'daki katliamı lanetledi!

Mersin Eğitim İş, Ankara\'daki katliamı lanetledi!

Eğitim İş Mersin Şübesi öncülüğünde Forum Mersin havuz başında Ankara'da Barış Mitingi Katliamını protesto ederek, yaşamını kaybedenler anısına bir eylem gerçekleştirildi.

12.10.2015 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katılımcıların son derece üzgün olduğunun gözlemlendiği basın açıklamasını Eğitim İş Şube Başkanı Hakan Boyar yaptı. Eyleme katılanlar sık sık “Katiller bir gün hesap verecek,”teröre bulanan eller kırılsın, inadına barış, inadına barış, barış hemen şimdi, Terörün ırkı, dili, dini olmaz. Faşizme karşı omuz omuza,”Katil ABD Ortadoğu’dan defol” solaganları attı.

Terör, nereden gelirse gelsin insanlık suçu”olduğunu vurgulayan Boyar,”Ankara’nın göbeğinde yaşanan insanlık dışı katliamda ölen emekçiler,gençler bizim evlatlarımızdır, yurttaşlarımızdır. Ankara'daki katliamda kaybettiğimiz yurttaşları anmak,acıarını paylaşmak, yurttşların en temel hakkı olan yaşama hakkına sahip çıkmak,terörü, terörü siyaset edenleri ve terörden nemalananları kınamak amacıyla Birleşk Kamu Fedarasyonu olarak 12 Ekim pazartesi günü iş bıraktık.

Hayatını kaybedenlere rahmet,acılı ailelerine ve tüm ulusumuza baş sağlığı,yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” sözleriye basın açıklamasını tamamladı.

Muhabir: Mehmet KOÇAK/ MERSİN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Mersin Eğitim İş, Ankara'daki katliamı lanetledi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement