Mersin Elvan: Gençlerin 3.6 Milyarlık Prim Borcu Silinecek - Son Dakika
Güncel

Mersin Elvan: Gençlerin 3.6 Milyarlık Prim Borcu Silinecek

Mersin Elvan: Gençlerin 3.6 Milyarlık Prim Borcu Silinecek

Elvan: Gençlerin 3.6 milyarlık prim borcu silinecek (EK)MUT'TA MUHTARLARLA BULUŞTUSilifke'nin ardından Mut İlçesi'ne gelen Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, burada da muhtarlarla buluştu.

03.04.2016 22:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elvan: Gençlerin 3.6 milyarlık prim borcu silinecek (EK)

MUT'TA MUHTARLARLA BULUŞTU

Silifke'nin ardından Mut İlçesi'ne gelen Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, burada da muhtarlarla buluştu. Elvan'ı Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ile Karaman'ın Ermenek İlçesi'nden gelen hemşerileri karşıladı.

Yapıntı Mahallesi'de bulunan Gülnihal Düğün Salonu'nda gerçekleşen 'Muhtarlar Buluşması' toplantısına, Lütfi Elvan'nın yanı sıra Mersin Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Hacı Özkan, Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ile 102 mahalle muhtarı katıldı. 1 Kasım seçimleri öncesinde değişik vaatlerinin olduğunu belirten Elvan, '44 adet vaatte bulunduk. 3 Aylık süre içerisinde bu vaatlerimizin tamamını gerçekleştirdik. Şimdi reformlarımızı yapıyoruz. Hükümet Eylem Planımızda yer alan 1 yıllık reformlarımızı gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışarak gerçekleştiriyoruz. Bu konuda da özellikle TBMM'de grubu bulunan diğer siyasi partilerinde bu sürece destek vermesini arzu ediyoruz. Ancak maalesef bu güne kadar bu desteği alamadık" diye konuştu.

TÜRKİYE BÜYÜMEYE VE GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Terörle mücadele edildiği ve ülkenin etrafına ciddi sıkıntıların yaşandığı bir dönemde Türkiye'nin büyümeye ve güçlenmeye devam ettiğini vurgulayan Elvan, "Türkiye 2015 yılında yüzde 4 büyüdü ki Hindistan ve Çin dışındaki diğer ülkelere baktığımızda büyüme performansı en yüksek olan ülkelerin başında Türkiye geliyor. Diğer taraftan AB ülkelerine ve diğer gelişmekte olan ülkelere baktığımızda onları büyüme bir yana küçüldüğünü görüyoruz. Türkiye gerçekten istikrar adası olmaya devam ediyor" dedi. Elvan, daha sonra basına kapalı olarak muhtarlarla görüştü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Elvan: Gençlerin 3.6 Milyarlık Prim Borcu Silinecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement