Mersin Esob Başkanı Dinçer'den, Adana Esob'a Taziye ve Tebrik Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Mersin Esob Başkanı Dinçer'den, Adana Esob'a Taziye ve Tebrik Ziyareti

Mersin Esob Başkanı Dinçer\'den, Adana Esob\'a Taziye ve Tebrik Ziyareti

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) ve 3 Ocak EKKK Başkanı Talat Dinçer, Adana ESOB’u ziyaret ederek, Merhum Başkan Kazım Barışık için taziyede, Yeni Başkan Nihat Sözütek’e de kutlamada bulundu.

22.08.2015 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) ve 3 Ocak EKKK Başkanı Talat Dinçer, Adana ESOB'u ziyaret ederek, Merhum Başkan Kazım Barışık için taziyede, Yeni Başkan Nihat Sözütek'e de kutlamada bulundu.

Birlik Başkan Vekili Mustafa Göktaş ile Adana Saatçi, Matbaacı, Tabelacı ve Camcılar Esnaf Odası Başkanı Celal Konuş ile Adana Yorgancılar Esnaf Odası Başkanı Yahya Yılmaz'ın da bulunduğu ziyaret, sıcak ve samimi bir havada geçti.

Misafir Birlik Başkanı Talat Dinçer, TESK ve TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve EKKK Güney Bölge Birliği Başkanlığı ile Adana TKKNNEO ve SS Kuzey Adana EKKK Başkanlığı da yapan Merhum Başkan Kazım Barışık'ın, yeri doldurulamaz değerli bir idareci olduğunu belirtirken, "Hayat işte böyle. Bir varız, bir yokuz. Kazım Başkanın ölümüne inanamadık. Teşkilatlar işte böyle. Önemli olan görev süremizde en iyi hizmet verelim. Hizmete verdikten sonra camia zaten sizi takdir ediyor, onurlandırıyor. Allah rahmet eylesin Kazım abiye. Sizlere de başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun"dedi.

Birlik Başkanı Sözütek de, ziyaretlerinden dolayı Mersin ESOB ve 3 Ocak EKKK Başkanı Dinçer'e teşekkür ederken, "Merhum Başkanımız Kazım Barışık bizim önderimizdi. Ahi Evran felsefesinden şaşmadı. Bizler de O'nun yolunda, dürüst ve doğruluktan ayrılmadan yolumuza devam edeceğiz. İlgi ve desteklerinize de teşekkür ediyoruz"diye karşılık verdi.

Başkan Sözütek ve Dinçer, Adana ve Mersin'in kardeş şehir olduğunu, Suriyeliler ve elektrik kesintileri başta olmak üzere, ortak sorunları bulunduğunu, Osmaniye'yi de içine alacak şekilde Çukurova Metropolitan kent oluşumunun herkesin yararına olacağını ifade ederken, bölgede barışın en yakın süreçte yeniden tesis edilmesini ve barış ve huzur içinde yaşanabilir Türkiye'yi de gönülden istediklerini kaydettiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin Esob Başkanı Dinçer'den, Adana Esob'a Taziye ve Tebrik Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement