Mersin Hantaş'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika
Spor

Mersin Hantaş'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif’de, Gençlerbirliği maçında alınan galibiyetin sevinci yaşınıyor.

22.12.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hantaş Sportif'de, Gençlerbirliği maçında alınan galibiyetin sevinci yaşınıyor. Sportif Direktör Osman Özoğlu, "Zor gözüken Gençlerbirliği maçını kolay bir şekilde kazandık. Artık Mersin deplasmanı takımlar için korkulu rüya olacaktır. Mersin deplasmanı hiç kolay değil" dedi.

Geçtiğimiz hafta evinde Gençlerbirliği'ni 36-26 yenen Mersin Hantaş Sportif, ligdeki 3 galibiyetini aldı. Ligde oynadığı 13 maçta 1 beraberlik, 9'da mağlubiyet alan Mersin ekibi, 7 puanla 12. sırada bulunuyor. Devre arasına girilen ligde hazırlıklarını sürdüren Güney ekibi, ikinci yarının ilk maçında evinde Maliye Milli Piyango'yu yenmek istiyor.

"SAHADA KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAN BİR TAKIM VARDI"

Gençlerbirliği maçı ve takımın son durumuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Hantaş Sportif Direktörü Osman Özoğlu, Gençlerbirliği maçını kolay bir şekilde kazandıklarını belirterek, "Gençlerbirliği maçında maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele örneği gösterdik. Rakibimizin kalecisi ve bir oyuncusunun olmaması, bizim maçı kazanma isteğimiz zor maçı kolaya çevirdi. Seyircimizin de desteği ile sahada kazanmak için her şeyi yapan bir takım vardı. Galibiyetten dolayı teknik ekibimi ve oyuncularımızı kutluyorum. Gerçekten kıymetli bir galibiyet aldık. Hele ki ligin 5. sırasında bulunan bir takımı böyle rahat bir şekilde yenmek hiç kolay değil. Buda bizim her geçen gün daha iyi bir takım olmaya başladığımızın göstergesidir. Biz bu galibiyetle ligde daha güçlü takımlara karşı sürpriz yapacağımızı gösterdik. Zaten lig ikincisi ile de burada berabere kalmıştık" diye konuştu.

"MERSİN DEPLASMANI TAKIMLARIN KORKULU RÜYA OLACAKTIR"

Özellikle Mersin'de puan kaybetmek istemediklerini vurgulayan Özoğlu, "Artık Mersin deplasmanı takımlar için korkulu rüya olacaktır. Mersin deplasmanı hiç kolay değil. Tabi sadece evimizde alacağımız galibiyetle bizim istediğimiz yerde ligi bitirmemiz yetmeyeceği için hem içeride hemde dışarıda puan almamız gerekiyor. İkinci yarıda herkes Mersin Hantaş'ın ne kadar iyi bir takım olduğunu görecektir. Devre arası çok iyi hazırlık dönemi geçirmeyi temenni ediyoruz. Şu anda Konya Selçuklu Belediyesi ile görüşmelerimiz sürüyor. Onlarla bir proje hazırlığımız var. Büyük ihtimalle de bunu gerçekleştireceğiz. Şu anda eksik yerlerimiz var. Maddi imkanlara uygun bir yada iki yerli oyuncu almayı düşünüyoruz. Tabi sadece bizim istememizle değil oyuncuların da kulüplerinden izin almaları gerekiyor. Önümüzdeki haftalarda transfer çalışmalarımıza bakacağız" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin Hantaş'da Galibiyet Sevinci Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement