Mersin Hantaş Sportif'de İlk Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Mersin Hantaş Sportif'de İlk Galibiyet Sevinci

Mersin Hantaş Sportif\'de İlk Galibiyet Sevinci

Hentbol Erkekler Süper Liginde Konya Selçuklu Belediyesporu yenen Mersin Hantaş Sportif'de ilk galibiyetin sevinci yaşanıyor.

17.11.2014 14:36  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde Konya Selçuklu Belediyespor'u yenen Mersin Hantaş Sportif'de ilk galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Sportif Direktör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige maddi sorunlar nedeniyle sıkıntılı başladıklarını ancak sponsor bulduktan sonra transfer yapabildiklerini belirtti.

Oyuncuların uyum sürecini kısa sürede aştığını ifade eden Özoğlu, "Yeni oyuncularımızla iyi bir hava yakaladık. Artık çıkışa geçmek istiyoruz. Konya maçının bizim için bir kırılma noktası olduğunu düşünüyoruz. Ligdeki ilk galibiyeti almamız takıma güven verdi" dedi.

Özoğlu, hafta sonu deplasmanda Amasya Taşova YİBO ile karşılaşacaklarını vurgulayarak, güçlü bir rakibe karşı mücadele edeceklerini kaydetti.

Konya Selçuklu Belediyespor maçında defansta yaptıkları hatalardan ders alarak bu karşılaşmaya hazırlanacaklarını aktaran Özoğlu, "İyi mücadele edip kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Mersin Hantaş Sportif geride kalan 7 haftada aldığı 6 mağlubiyet ve 1 galibiyet sonrası topladığı 2 puanla 13. sırada yer alıyor. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin Hantaş Sportif'de İlk Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement