Mersin Hentbol Kayıp - Son Dakika
Spor

Mersin Hentbol Kayıp

Mersin Hentbol Kayıp

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı, ligde 3’te 0 yaparak ligin sonuna demir attı.

08.10.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde mücadele eden Mersin Hentbol Takımı, ligde 3'te 0 yaparak ligin sonuna demir attı. Sportif Direktör Osman Özoğlu, "Ligde oynadığımız 3 maçta da iyi mücadele ettik. Artık mağlubiyetlerden ders alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Geçen yıl oynadığı 26 maçtan 11 galibiyet, 3 beraberlik, 12 mağlubiyet alan Mersin Hentbol Takımı, 25 puanla ligi 6. sırada tamamlamıştı. Play-off'ta İl Özel İdaresi ile eşleşen Mersin ekibi, ilk turun 2 maçında da rakibine mağlup olarak ligi tamamlamıştı. 26 maçta rakip fileleri 771 kez havalandıran Güney ekibi, kalesinde 769 gol görmüştü. Türkiye Kupası'nda ise yarı final oynayan Mersin Hentbol Takımı, Nilüfer Belediyesi'ne 29-27 yenilerek kupaya veda etmişti. Mersin ekibi bu yıla ise kötü bir giriş yaptı. Ligde ve Türkiye Kupası'nda oynadığı 6 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Ligde sırasıyla Maliye Milli Piyango, Trabzonspor ve Anafen Koleji Spor'a mağlup olan Güney ekibi, bu maçlarda 74 gol atarken, kalesinde 101 gol gördü. Türkiye Kupası'nda da Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u yenen ancak Amasya Taşova YİBO ile Kayseri Rainbow Spor'a yenilen Mersin Hentbol Takımı, kupaya da erken veda etti.

"LİGDE 3 MAÇTA DA İYİ MÜCADELE ETTİK"

Maçlar ve takımın son durumuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Sportif Direktörü Osman Özoğlu, "İlk 2 maçımız zaten bizim beklentimiz olmayan maçlardı. Ancak özellikle Ankara'da Maliye Milli Piyango maçında çok iyi oynadık. Son 3 dakikaya 3 sayı ile önde girdiğimiz maçı son dakikada bir sayı ile kaybettik. Trabzonspor maçında da iyi oynadık diyebilirim. Trabzonspor gerçekten iyi bir takım. Biz o maça da paf takım ağırlıklı gittik. Orada da maç 17 sayı farkla bitti ama biz iyi mücadele ettik. Anafen maçında da aynı şekilde mücadelemiz üst düzeydeydi. İlk yarı başa baş oynadık. Fakat ikinci yarı yorulduk. Karşı takımın kadrosu geniş ve tecrübeli oyuncuları var. Bunların yanında 3 tane yabancı oyuncusu var. Onların da avantajını kullanarak maçın ikinci yarısında skoru lehine çevirerek maçı rahat kazandılar. Maçın sonuna kadar da yakalamış oldukları 7-8 sayılık farkı korudular" diye konuştu.

"MAĞLUBİYETLERDEN DERS ÇIKARACAĞIZ"

3'te 0 yapmalarının kendilerini üzdüğünü vurgulayan Özoğlu, "Ancak takımımız çok genç ve tecrübesiz. Lige böyle başlayabileceğimizi tahmin ediyorduk. Biz bunlardan ders alarak yolumuza devam edeceğiz. Genç oyuncularla oynuyoruz. Sahaya çıktığımız takımın 10 tanesi paf liginde oynayan takımımızın oyuncuları. Ancak göstermiş olduklarım mücadeleden sonuna kadar çok memnunum. Bizleri mahcup etmediler. 18 Ekim'den sonra 3 haftalık ara var. 3 haftalık arada gerekli takviyeleri yaparak, iyi yerlere geleceğiz. Bunu da tüm Mersin'e göstereceğiz. Tabi transferler maddiyata bağlı. Eğer sponsorlar destek olursa yabancı oyuncu alacağız ve yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin Hentbol Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement