Mersin İdman Yurdu'nda Gecikmeli İdman - Son Dakika
Spor

Mersin İdman Yurdu'nda Gecikmeli İdman

Mersin İdman Yurdu\'nda Gecikmeli İdman

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında Orduspor'u konuk edecek olan Mersin İdman Yurdu'nda futbolcular, bugünkü antrenmana önce çıkmayarak tesislerden ayrıldı, akşam saatlerinde ise tekrar tesislere dönerek hazırlıklarını sürdürdü.

29.02.2012 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Orduspor'u konuk edecek olan Mersin İdman Yurdu'nda futbolcular, bugünkü antrenmana önce çıkmayarak tesislerden ayrıldı, akşam saatlerinde ise tekrar tesislere dönerek hazırlıklarını sürdürdü.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde hazırlık çalışmalarını sürdürecek olan futbolcular, antrenman saati geldiğinde sahaya çıkmadı. Tesis binası içerisinde bazı futbolcular, günlük kıyafetleri ile göze çarparken, bir süre sonra futbolcuların tamamı araçlarına binerek tesislerden ayrıldı. Futbolcuların tesislerden ayrılmasının ardından binaya gelen Kulüp Asbaşkanı Mustafa Ağaoğlu, futbolculara yapacakları ödemelerin cuma günü gerçekleştirileceğini, bu konuyla ilgili bir sıkıntının olmadığını söyledi. "Herhalde

başka sıkıntılar var. Ama ne olduğunu bilmiyorum" diyen Ağaoğlu, "Sabah saatlerinde gelip, futbolcularla görüşmüştüm bir sıkıntı yoktu. Ama daha sonra hoca aradı, bir şeyler anlattı" dedi.

Bir gazetecinin futbolcuların dün de idmana çıkmadığı yönündeki iddiaları hatırlatması üzerine Ağaoğlu, "Dün futbolcularımız Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'yı ziyarete gitti. Görüşme sırasında da Trabzonspor maçındaki başarı görüşüldü. Valinin yanına da gidildi. Toplantıya girip konuyu öncelikle görüşmem lazım. Daha sonra sağlıklı açıklama yapabilirim. Bugün futbolcuların idmana çıkacaklarını biliyorduk. Ama çıkmadılar" diye konuştu.

Kulübün futbolculara 4.7 milyon TL ödeme yapılması gerektiği yönündeki iddialara da değinen Ağaoğlu, şöyle konuştu; "O daha günü gelmemiş ödemeler. Cuma günü 2.1 milyonunu ödeyeceğiz. Onunla ilgili bir sıkıntı yok. Ama olayın nasıl olduğunu bende bilmiyorum."

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu söyledi. Futbolcuların antrenmana çıktığını kaydeden Kahramanlı, "Biz söz verdiğimiz gibi ödemeleri yapacağız. Cuma günü 2.1 milyon lira ödenecek. Sadece futbolcular Trabzonspor maçı primlerini de almak istediler. Bizde bu ödemeyi yapamayacağımızı, Trabzonspor maçına ilişkin primlerin önümüzdeki hafta ödenebileceğini aktardık. Takımımız, idmana çıktı. Herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil" dedi.

Öte yandan kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Orduspor maçı hazırlıklarına akşam saatlerinde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde devam edildiği bildirildi. Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenmanda ısınma koşusu, egzersiz hareketleri ve yarı saha çift kaleli taktiksel maç yapıldığı vurgulandı. Zurita'nın fizyoterapist eşliğinde çalıştığı antrenmanda, milli takımda bulunan Ben Yahia, Cengiz ve Sehiç'in katılmadığı belirtildi. Antrenman öncesinde defans

oyuncularından Çağdaş Atan'a sürpriz doğum gününü kutlaması yapıldığı da açıklamada yer aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdman Yurdu'nda Gecikmeli İdman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement