Mersin İdmanyurdu As Başkanı Karak," Transfer Yasağını Kaldıracağız" - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu As Başkanı Karak," Transfer Yasağını Kaldıracağız"

Mersin İdmanyurdu As Başkanı Karak," Transfer Yasağını Kaldıracağız"

MERSİN İdmanyurdu As Başkanı Mahmut Karak bugün düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

29.11.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN İdmanyurdu As Başkanı Mahmut Karak bugün düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Kulüp CEO'su Haluk Kulaçoğlu ve Kulüp Menajeri Caner Çuvalcıoğlu ile birlikte basını idari ve teknik anlamda bilgilendiren Karak, çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Kulübün zor bir süreçten geçtiğini söyleyen Asbaşkan Mahmut Karak, enkaz devraldıklarını söyledi. Karak, "Sizlere projelerimizden bahsetmeyeceğim. Çünkü bunların sizler açısından artık önemli olmadığını düşünüyorum. Günü kurtaracak olan şeyler daha fazla konuşuluyor. Bu yüzden söze transfer yasağı ile başlayacağım. Elimizden geleni yapıyoruz. Transfer yasağını en kısa sürede kaldırıcağız. Eğer bunu yapamazsak burada olmamızın bir anlamı olmadığını biliyoruz." dedi.

Daha önce görev yapmış olan iki eski başkanın bazı yöneticileri arayarak yönetimden istifa etmeleri yönünde uyardıklarını iddia eden Asbaşkan Mahmut Karak, "Biz bu süreçte başka istifaların gelmesini bekliyoruz. Bizimle beraber dik duruş sergilemek isteyenlerle yola devam edeceğiz. Daha önceki istifaların nedenini size açıklamıştım. Bu bizim için asla kan kaybı değil. Yolumuza devam ediyoruz. Ancak bazıları bizim başarısız olmamızı ve yönetimi bırakmamızı istiyor. Ama başarıya ulaşamayacaklar" şeklinde konuştu.

Eski Başkan Hüseyin Çalışkan'ın kendi yönetimlerine başkan yardımcısı olarak girmesi yönünde teklifle geldiğini iddia eden Karak, "Sayın Çalışkan bizimle çalışmak istedi. Bunu buradan açıkça söylüyorum. Bizim isteğimiz basın mensuplarının bu kulübün bu duruma neden geldiğini sorgulaması. Bakın bizim evraklarımızın tümü savcılıkta. Evraklarımız Bağımsız denetçiler tarafından tetkik edildi. Bu kulübün paralarının nerelere gittiği bu belgelerde kayıtlı. Zamanı geldiğinde hepsini açıklayacağız." dedi.

Kulüp CEOS'su Haluk Kulaçoğlu, transfer yasağını kaldırmak için yoğun çaba sarfettiklerini ifade ederek, Bu konunun gündemde olmasının kendilerinin işini zorlaştırdığını söyledi. Kulaçoğlu "Sorunlu olduğumuz futbol ailesinin bireyleri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Onların alacakalrını belirli bir seviyeye çekmeye çalışıyoruz. Sanırım 15-20 güne kadar konuyla ilgili sonuç alacağız. Transfer tahtasını açacağız. "dedi

Kulüp Menajeri Caner Çuvalcıoğlu ise kentte oluşan karamsar havayı kabul edemeyeceğini söyleyerek, "Hayatımda hep iddialı oldum ama hiç iddialı konuşmadım. Ama bugün konuşuyorum. Bu takım düşmeyecek. En kısa sürede her şey yoluna girecek. Ben Ümraniye maçının  özellikle ilk yarısında oynanan futbolun ilerisi için umut vaddettiğini düşünüyorum. "dedi.

Öte yandan toplantıda kulübün transfer tahtasının kapalı olmasına neden olan kişilerin bazı odaklar tarafından arandığını, kulüple anlaşmaması yolunda bu kişilere baskı yapıldığının söylenmesi dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu As Başkanı Karak,' Transfer Yasağını Kaldıracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement