Mersin İdmanyurdu Bolu'da kampa girdi - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu Bolu'da kampa girdi

Mersin İdmanyurdu Bolu\'da kampa girdi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girdi.

14.07.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, Bolu'nun Gerede ilçesinde kampa girdi.

Yeni sezon hazırlıkları için Gerede'de kampa giren Mersin ekibi, sabah antrenmanına teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde ısınma hareketleriyle başladı.

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, oyuncuların açma germe hareketleriyle sona erdi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampa çok güzel bir şekilde başladıklarını belirterek, "Tabiki eksiklerimiz var. Takıma bir kaç arkadaş daha katmamız gerekiyor. Onları bekliyoruz. İlk etap çalışmamız burada olacak. Daha sonra Avusturya'ya gideceğiz" diye konuştu.

Lig başlamadan önce çok sayıda hazırlık maçı yapacaklarını dile getiren Çalımbay, "Hazırlık maçlarının büyük bir kısmını Avusturya'da yapacağız. Burada da 2 tane hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Yeni bir takımız. Yeni bir takım kuruyoruz. Bir an önce uyum sürecini atlatmamız gerekiyor" dedi.

Çalımbay, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini anlatarak, iyi futbol oynayan ve çok mücadele eden bir takım kurmayı hedeflediklerini kaydetti.

Takımın durumunun kampın ikinci haftasında daha net görüleceğini vurgulayan Çalımbay, "Bu daha ilk antrenmanımız. Bir hafta sonra durumumuz belli olur. Transferde ona göre hareket edeceğiz. Türkiye ligi her zaman zordur. Hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bizim için de kolay olmayacak her şeyin farkındayız ve biliyoruz. Yıllardan beri bu ligin içindeyiz. Burada önemli olan iyi bir takım yapmak" ifadesini kullandı.

-Rıza Çalımbay'ın açıklaması

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu Bolu'da kampa girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement