Mersin İdmanyurdu-Çalımbay: Fenerbahçe'yi Yenmek İstiyoruz - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu-Çalımbay: Fenerbahçe'yi Yenmek İstiyoruz

Mersin İdmanyurdu-Çalımbay: Fenerbahçe\'yi Yenmek İstiyoruz

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Perşembe akşamı Fenerbahçe'yi yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

14.04.2015 16:23  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda R'ıza Çalımbay nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusuyla başlayıp pas çalışmasıyla devam etti. Takımını ikiye ayıran Rıza Çalımbay, oyuncularına yarı sahada defansa ve hücuma yönelik taktik çalışması yaptırdı. Rıza Çalımbay, yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getirdi. Galip gelmek için gereken ne varsa yapacaklarını vurgulayan Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:

"Zor olduğunu ve iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz ama sahamızda 2-1 yenildiğimiz ekibe karşı kupada da söz sahibi olmak istiyorsak başka şansımız yok. Bu maçta, hafif sakatlıkları bulunan Servet Çetin, Welliton, Serkan Balcı, Serkan Yanık ve Gökçek Wederson'u büyük ihtimalle dinlendireceğiz."

Rıza Çalımbay, "Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının maça yansıyacağını düşünüyor musunuz?' sorusuna, "Ekileyeceğine inanmıyorum. Çünkü verilen süre hem Fenerbahçe açısından hem Türk Futbolu açısından iyi oldu. Herkes kendisini toparladı. Herkes olayları gördü ve tedbirler aldı. Fenerbahçe için de rahatlama oldu. Çünkü olayların ardından maç oynanması zordu" cevabını verdi.

Fenerbahçe maçının ardından Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Akhisar Belediyespor ve Sivasspor müsabakalarının büyük önem taşıdığını dile getiren Rıza Çalımbay, şöyle devam etti:

"Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. En son aldığımız galibiyet tam zamanında gelen bir galibiyetti ama önemli olan istikrarı ligin sonuna kadar korumak. Ligde oynayacağımız 8 maçımız var. Bütün amacımız maçlarımızı en iyi şekilde tamamlamak. Bu seneki hedefimiz ise ligi iyi bir yerde bitirmek. Bunu da inşallah gerçekleştireceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu-Çalımbay: Fenerbahçe'yi Yenmek İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement