Mersin İdmanyurdu'da Toplantıdan Sonra Antrenman - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'da Toplantıdan Sonra Antrenman

Mersin İdmanyurdu\'da Toplantıdan Sonra Antrenman

Spor toto Süper Lig'de takımı Mersin İdmanyurdu, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

18.11.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto Süper Lig'de takımı Mersin İdmanyurdu, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yaptırdığı antremandan öncei futbolcularıyla bir araya geldi. Genel bir değerlendirme yapan Rıza Çalımbay, oyuncularına isteklerini anlattı. Daha sonra antrenmana başlayan futbolcuların düz koşu ve dar alanda pas çalışması yaparken son derece neşeli olduğu dikkati çekti. Teknik Direktör Çalımbay'ın yaptırdığı antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

BAŞKAN: "AKHİSAR GÜÇLÜ BİR RAKİP"

Antrenmanı izleyen Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Akhisar Belediyespor'un güçlü ve iyi bir rakip olduğunu dile getirirken şunları söyledi:

"Güzel bir hava yakalamış durumdalar. Ama ne olursa olsun, bu hafta deplasmanda yenip geleceğiz. Çünkü bizim de havamız iyi, birlik beraberliğimiz iyi. Takımımıza, hocalarımıza güveniyoruz. İnşallah bu hafta bizim için çok önemli olan bu maçı kazanarak evimize 3 puanla geleceğiz. Buna inanıyoruz ve takımımıza güveniyoruz. Biz buralara kolay gelmedik. Çok zor şartlarda geldik. Bu birlik ve beraberliği yakalamak, bu havayı yakalamak kolay değil. İnşallah bundan sonra da birlikte yolumuza devam edeceğiz."

"UEFA'YA BORCUMUZU ÖDEYECEĞİZ"

Mersin İdmanyurdu'nun UEFA'ya borcu konusuna da değinen Başkan Kahramanlı, "Borcumuz var. Biz inşallah bunu da çok kısa bir süre içerisinde ödeyeceğiz. Bugün Sofya kulüp başkanı bizle toplantı yaptı. Belli bir yol katedildi. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde borcumuzun bir kısmını ödeyeceğiz, geri kalanını da vadelendirerek ödeyeceğiz" diye konuştu.

"ÖDEMELERİ YAPIYORUZ"

Sezon başından itibaren teknik heyet ve futbolcu alacaklarının ödendiğini de hatırlatan Başkan Kahramanlı, bu konuda şu bilgileri verdi:

"Eylül ayı maaşlarını, primlerini ve her şeyi ödedik. Şurada bir ekim ayımız var. Onu da bugün yarın ödeyeceğiz. Bugün en iyi kulüplerde bile 2 ayda bir maaş öderler. Ama ne hikmetse Mersin İdmanyurdu'nu herkes eleştiriyor. Önümüzü kesmek istiyorlar." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'da Toplantıdan Sonra Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement