Mersin İdmanyurdu Kahramanlı Dönemini İnceleyecek - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Kahramanlı Dönemini İnceleyecek

Mersin İdmanyurdu Kahramanlı Dönemini İnceleyecek

Mersin idmanyurdu yönetimi, eski başkan Ali Kahramanlı dönemi hakkında inceleme kararı aldıklarını açıkladı.

03.02.2016 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin idmanyurdu yönetimi, eski başkan Ali Kahramanlı dönemi hakkında inceleme kararı aldıklarını açıkladı.

Kulüp basın sözcüsü Murat Altındere, önceki yönetimin hesaplarının, bağımsız hesap uzmanlarınca incelenerek sonucunun kamuoyuna açıklanacağını söyledi. Karar doğrultusunda 8 yıl kulüp başkanlığı yapan Ali Kahramanlı dönemindeki hesapların inceleneceğini belirten Murat Altındere, şunları söyledi:

"Yüklü miktarda borcu olan kulübümüzün oluşturulacak bağımsız denetçiler heyeti tarafından geriye dönük olarak mali yapısının incelenmesi ve tüm gelir ve giderlerinin ayrıntılı olarak incelenmesine yönetim kurulumuzca oy birliği ile karar verilmiştir.".

Kulübün borcu nedeniyle transfer yasağınınz devam ettiğini hatırlatan Altındere, şunları söyledi:

"Kulübün geçmiş dönem hesapları ile ilgili olarak bir çok kesimde ortaya çıkmış olan soru işaretlerinin giderilmesi ve varsa usulsüzlüklerin tespiti için derhal geriye dönük tüm hesapların bağımsız denetçiler tarafından incelenmesi kararını aldık. İnceleme sonuçlarını da tüm kamuoyuyla paylaşacağız ve internet sitemizde de yayınlayacağız. Yeni yönetim olarak sportif başarının yanında şeffaflık ve hesap verilebilirliğin en temel amaçlarımızdan biri olduğunu kamuoyuyla paylaşmak isteriz."

Bu arada Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, hayati önem taşıyan maçın hazırlıklarını Antalya'da devam eden kampta sürdürüyor. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Kahramanlı Dönemini İnceleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement