Bülent Korkmaz Kovuldu, Başkan "Haberim Yok" Dedi - Son Dakika
Spor

Bülent Korkmaz Kovuldu, Başkan "Haberim Yok" Dedi

Bülent Korkmaz Kovuldu, Başkan "Haberim Yok" Dedi

Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevine son verildi. Başkan Ali Kahramanlı, "Yapılanlardan haberim yok." dedi.

04.01.2016 20:24  Güncelleme: 20:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Mersin İdmanyurdu Kulübünden yapılan açıklamada, Korkmaz ile yolların ayrılması talebinin kendisine iletildiği hatırlatıldı.

SÖZLEŞME ANLAŞARAK SONLANDIRILAMADI

Açıklamada, anlaşarak sözleşmenin sonlandırılması isteği olmasına karşın gerekli ortamın oluşmadığı vurgulanırken, bunun üzerine Korkmaz ile sözleşmenin tek taraflı feshedildiği bildirildi.

Öte yandan yeni teknik direktör için görüşmelerin sürdüğünü kaydedildi.

SERT SÖZLER

Bülent Korkmaz konuyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Devre arası kampı için takımın kaldığı otele geldiği sırada rezervasyon yapılmadığını öğrenen Korkmaz, kulüp ile yolların ayrıldığının telefondan söylediğini resmi bir açıklama olmadığı için de prosedür gereği otele geldiğini açıkladı.

Olayla ilgili sert açıklamalarda bulunan Korkmaz, "Prosedür gereği otele giderek takımın başında olmak istedik. Bu sefer de otelde adımıza oda olmadığını ve takım listesi teknik ekip bölümünde yer almadığımızı gördük. Düşünün ki bu kadar aciz, amatör, acemi ve en önemlisi art niyetli bu yöneticiler teknik ekibiyle iş akdini resmi şekilde sonlandırmak yerine yeni bir teknik adam ile prensipte anlaşma yoluna gitmişlerdir" dedi.

"KRİZE RAĞMEN GÖREVİMİ TERK ETMEDİM"

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Artık sahaya çıkmak istemeyen her türlü vaat ve yalandan sıkılan oyuncu grubuyla beraber bazı şeyleri prosedür gereği yapmak mecburiyetinde kalmışızdır. Ben ve ekibim aynı maddi sıkıntıları yaşadık. Buraya bir iş başarmaya geldiğimi, kolay pes etmeyen savaşçı biri olduğumu ispat etmeye çalışarak görevimi de bu krizlere rağmen terk etmedim. Amma ve lakin hem maddi hem manevi özellikle de iş ahlakı açısından üzerine düşenin en ufak bir detayını dahi yerine getiremeyen bu şahıslar şu an itibari ile mukavelemi tek taraflı fesih ederek iş akdime son vermişlerdir.

"OTELE GEÇMEMİZE RAMAK KALA..."

İlk defa işimizden olmuyoruz. Bizimle çalışmak istememelerine de saygımız sonsuzdur. Ama bu süreçte bütün krizi yapıp tüm sorumluluğu kendilerinde görmesi gereken bu şahısların, kamp yapacağımız şehre gelip otele geçmemize ramak kala sahte imza ile düzenlenmiş bir izin belgesini cep telefonlarımıza mesaj yolu ile yollayıp kampa katılmamızı engellemeye çalışmaları inanılır gibi değil.

"HER ŞEYİ APAÇIK ANLATAMADIK"

Çalıştığımız kurumla olan durumumuz oyuncuyla taraftara kamuoyuna ve tabii ki mesleğimize olan saygımızdan ötürü kol kırılır yen içinde kalır felsefesiyle her şeyi apaçık bir şekilde deklere edemedik. Fakat şu dakika itibari ile bizim, şahıslara, camiaya ve insanlara gösterdiğimiz saygının karşılığı olarak, içine düşürüldüğümüz çirkin durumu tüm çıplaklığı ile kamuoyuna bilgilendirmek mecburiyetindeyim.

"OYUNCULARA ÖDEME YAPMAYARAK KRİZE ZİRVE YAPTIRAN MAALESEF YÖNETİCİLERDİR"

Takımda yaşanan maddi krize de değinen Bülent Korkmaz, "Göreve geldiğimiz ilk Konyaspor müsabakasının üstünden 3-4 hafta geçtikten sonra ortaya çıkan maddi sıkıntılar her hafta büyüyerek devam etti. Bu süreç bir kriz haline dönüşerek oyuncularımın idmana çıkmamasıyla başlayıp kampa girmeme hatta kampı terk etme, maçta oynamak istememe ve hatta Bursaspor maçına gitmek istememeye kadar tırmanmıştır. Her hafta aynı istikrarlı yalanı söyleyip, peşinat, transfer taksiti hafta pirimi dahi sözler verip ödemeyen, çok cüzzi bir ödeme yapıldığında da yabancı oyunculara ödeme yapıp, yerli oyunculara ödeme yapmayarak krize zirve yaptıran maalesef yöneticilerdir. Kendi sahamızda oynadığımız Kasımpaşa maçı öncesi Mersin Büyükşehir Belediye başkanının kamp yaptığımız otelde 2-3 yeni yönetici ile birlikte yaptığı toplantıyla ilk defa huzurlu bir maça çıkma ümidimiz, yabancı futbolculara ödeme yapılıp, yeri futbolculara ödeme yapılmayarak kursağımızda bırakılmıştır.

"BU DURUM TÜRK FUTBOLUNUN ACI VE GERÇEK YÜZÜDÜR"

Prosedür gereği otele giderek takımın başında olmak istedik. Bu sefer de otelde adımıza oda olmadığını ve takım listesi teknik ekip bölümünde yer almadığımızı gördük. Düşünün ki bu kadar aciz, amatör, acemi ve en önemlisi art niyetli bu yöneticiler teknik ekibiyle iş akdini resmi şekilde sonlandırmak yerine yeni bir teknik adam ile prensipte anlaşma yoluna gitmişlerdir. Düzgün kulüp ve yöneticilerini tenzih ederek şunu belirtmek isterim ki; bu sorun Bülent Korkmaz ya da teknik direktör krizi değildir. Bu durum Türk futbolunun acı ve gerçek yüzüdür" ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN: BENİM HABERİM YOK

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Bülent Korkmaz'ın sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili, "Yönetim kurulundaki arkadaşların aldığı bir karar. Yapılanlardan benim haberim yok" dedi.

Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüpte son yaşanan olaylarla ilgili tüm süreci yönetim kurulunun yürüttüğünü söyledi.

"BEN KARIŞMIYORUM"

Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili alınan kararlardan bilgisinin olmadığını kaydeden Kahramanlı, "Yönetim kurulundaki arkadaşların aldığı bir karar. Yapılanlardan benim haberim yok. Ben karışmıyorum. Arkadaşların çalışması. Önümüzdeki günlerde detaylı bir açıklama yapacağım" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde istifa ettiğini ancak kabul edilmediğini hatırlatan Ali Kahramanlı, o günkü düşüncelerini koruduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bülent Korkmaz Kovuldu, Başkan 'Haberim Yok' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ..: o kadar da tın diyor yani 6 7 Yanıtla
  • mersin0633: Bir mersinli olarak bu yönetimden utanıyorum... amatör takım bile böle yönetilmez 4 0 Yanıtla
  • mbnv: benm iki gün önce haberim oldu senin nasıl haberin olmuyor 0 0 Yanıtla
  • kuaay: Müstahak sana 0 0 Yanıtla
  • Galatasaray : Bülent hoca gel mustafa Denizli'ye yardımcı ol senin kazanma hırs ve azimin lazım hemde tecrübe ne tecrübe kat 0 0 Yanıtla
  • PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi
    00:11 PSG ve Borussia Dortmund UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçlarının ardından Paris Saint-Germain ve Borussia Dortmund yarı finale yükseldi. PSG, Barcelona'yı 4-1 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla tur atladı. Dortmund ise Atletico Madrid'i 4-2 mağlup ederek toplamda 5-4'lük skorla yarı finale çıktı.

  • Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak
    23:52 Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak

    Acun Ilıcalı, Survivor 2024 All Star programında Fenerbahçelilere müjdeyi verdi. Buna göre Fenerbahçe ile Olympiakos arasında oynanacak rövanş maçı TV8'de şifresiz yayınlanacak.

  • Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü
    23:42 Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

    Hırvatistan'da gerçekleşen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden milli sporcu Emine Kılınç, çeyrek finalde Bulgar rakibini, yarı finalde ise Sırbistanlı rakibini yenerek finalde İngiliz rakibiyle mücadele etti. Avrupa ikincisi olan Kılınç, memleketi Niğde'de coşkuyla karşılandı. Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Kılınç, daha iyi çalışarak gelecek şampiyonalara hazırlanacağını belirtti.

  • Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı
    23:15 Anadolu Efes, Virtus Bologna'ya mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı

    THY EuroLeague Play-in 1. Tur maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem'de konuk ettiği İtalyan ekibi Virtus Bologna'ya 67-64'lük skorla mağlup olarak sezonu 10. sırada tamamladı ve turnuvaya veda etti.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti
    22:08 TFF, 9 Süper Lig kulübünü disipline sevk etti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş dahil olmak üzere 9 Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevk edilen takımlar arasında talimatlara aykırı hareket, saha olayları ve çirkin tezahürat gibi nedenler bulunuyor.

  • Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır
    21:44 Bahçeşehir Koleji, FIBA Erkekler Avrupa Kupası finali için hazır

    Bahçeşehir Koleji, Almanya'nın Niners Chemnitz ekibiyle yapacağı FIBA Erkekler Avrupa Kupası finalinin ilk maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Başantrenör Dejan Radonjic, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayarak, takımın oyun planına sadık kalarak mücadele edeceğini belirtti. Takım kaptanı Muhammed Baygül ise rakibin tempolu ve agresif bir takım olduğunu söyleyerek, avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek istediklerini ifade etti.


Advertisement