Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından 1- - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından 1-

Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından 1-

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirterek, şunları söyledi Çok kolay bir maç kazandığımızı söyleyemeyeceğim. Karşımızda dirençli, nasıl oynaması gerektiğini bilen bir Mersin İdmanyurdu vardı.

20.12.2014 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu'nu 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirterek, şunları söyledi

Çok kolay bir maç kazandığımızı söyleyemeyeceğim. Karşımızda dirençli, nasıl oynaması gerektiğini bilen bir Mersin İdmanyurdu vardı. 4 hafta sonunda bir düşüş de bekliyordum. Ama oyuncularım iyi mücadele ettiler, maçı bırakmadılar. Mersin İdmanyurdu da iyi futbol oynadı, onları da tebrik ediyorum.

Emre mesela arka arkaya 4 maç oynadı, düşüş yaşayacağını tahmin ediyordum. Devre arasında uyarılarımızı yaptık. Hakemle oynamamamız gerektiğini söyledik. Hakem sonuçta rol oynadı mı bilemem, ama hakemlerimizin hata yaptıkları anlar olabilir. Bizim maç içinde anlık tepkilerimiz oluyor. Belki bizler de hatalı davranıyoruz. Hakemlerin de hata yapması doğal, işleri çok zor. Anlık karar vermek durumundalar. Hata yapmaları doğal. Bu lehimize de aleyhimize de olabilir. Önemli olan hakemlere baskı yapmamak, yardımcı olmaktır. Bu maçta olan bazı hatalarımız var. Geri dönüşte sıkıntılar yaşadık, mesafe açıldı. Bunlar önemli sorun değil, giderilecek eksikler.

Hamzaoğlu, Balçova maçında bazı oyuncuların temposundan memnun olduğunu ve Mersin İdmanyurdu maçının kadrosuna Pandev, Olcan ve Yasin'i aldıklarını söyledi.

Bir soru üzerine şu ana kadar Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile takım ile ilgili hiç konuşmadıklarını açıklayan Hamza Hamzaoğlu, Gerekirse konuşuruz. Çok yoğunuz, görüşme fırsatımız olmadı dedi.

Karşılaşmada sakatlanarak hastaneye kaldırılan Semih Kaya'ya da geçmiş olsun dileklerini ileten teknik direktör Hamzaoğlu, Tomografisi çekildi, bir sorun yok. Küçük bir bilinç kaybı yaşadı. Şükürler olsun ki durumu iyi ifadesini kullandı.

MERSİN İDMANYURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY OYNADIĞIMIZ OYUNUN KARŞILIĞI BU OLMAMALIYDI

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, oynadıkları oyunun karşılığını alamadıklarını ifade ederek, şöyle konuştu

Oynadığımız oyunun karşılığı bu olmamalıydı. Kazanmak için oynadık, beraberliği düşünmedik. Sonuçta Galatasaray ile oynuyorsun. Ne ilk yarı, ne ikinci yarı ezilmedik. Bir ara ikinci yarı geriye çekildik ve yapmamamız gereken hataları yaptık. Galatasaray da iyi oynadı. Ancak hakemler korkuyor. Seyirci baskısından, büyük takım isminden çekiniyorlar. Penaltıyı baskı ile verdi. Cumartesi günü de Fenerbahçe ile oynayacağız. Orda da aynı şeyleri yaşayacağız. Anadolu takımlarının bilmesi gerekir, Galatasaray ile Fenerbahçe ile oynarken çok dikkatli olacaksın. Pozisyona girdin mi de atacaksın. Galatasaray tecrübeli takım. Kondisyonumuz iyi, önde bastık ve oynatmadık. Yediğimiz golde topa hakimken kaptırdık, yedik. Hele ikinci yarı atamadığımız pozisyon, antrenmanda bile böyle pozisyon yakalayamazsın.

Vederson'un gördüğü kırmızı kartı da değerlendiren Çalımbay, Vederson'un gördüğü kart ona yakışmadı. Ben böyle kart görmesini kesinlikle istemedim. Oyuncuma da yakıştıramadım. Tecrübeli bir oyuncu, konuşma ile kart görmez. Ben hakemin yerinde olsam daha önce atardım dedi.

Rıza Çalımbay, hakemlerle ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı

Galatasaray da hakemden sıkıntılıysa... Herkes kendine göre yorumlayacak. Ben yıllardır Beşiktaş'ta oynadım. Şimdi Anadolu'dayım. Anadolu her zaman mağdur edilir. İyi mücadele etmezsen, fazla koşmazsan karşılığını alamazsın. Galatasaray'ın mükemmel bir taraftarı var. Baskıyı kurdu, hakemler de etkileniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi
    17:12 Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi

    Kerem Bürsin, Mavi Mağara filmi çekimlerine çıkmadan önce koronavirüs testi yapıldı. Test sonucunda pozitif çıkan oyuncu nedeniyle çekimler ileri bir tarihe ertelendi. Filmde Kerem Bürsin, Cem adlı askeri karakteri canlandıracak.

  • Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu
    17:12 Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'da yapılan performans eşleşmesinde Merve eleme potasından kurtuldu. Aleyna ve Berna arasındaki düelloda ise Berna galip geldi. Aleyna ve Aysu final etabına kaldı ve kıyasıya mücadele etti. Sonunda Aleyna, Aysu'yu 5-3'lük skorla yenerek kazanan oldu. Aysu ise veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı ve geçtiğimiz sene hayatını kaybeden arkadaşına ithaf etti.

  • Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor
    17:11 Google Chrome, sekme düzenleme özelliği ile kullanıcı deneyimini iyileştiriyor

    Google, Android kullanıcıları için tasarlanan yeni "Tab Declutter" özelliği ile tarayıcıdaki sekme karmaşasını azaltmayı hedefliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, sadece aktif olarak kullandıkları sekmelere odaklanabilecek ve arşivlenen sekmelere ihtiyaç duyduklarında kolayca erişebilecekler. Google Chrome'un Mayıs ayında çıkması beklenen 125. sürümünde bu özelliğin yer alması planlanıyor.

  • Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
    17:11 Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

    Adana Ceyhan Cumhuriyet Meydanı'nda 50 bin kişiye konser veren Aleyna Tilki, orkestrasının beklenmedik bir şekilde 'İyi ki doğdun Aleyna' şarkısına başlamasıyla şaşırdı. Seyircilerin de katılımıyla Aleyna Tilki yeni yaşını müthiş bir koro eşliğinde kutladı. Konserine devam eden Tilki, dansçılarıyla birlikte muhteşem bir şov sergiledi.

  • Xiaomi 14 Ultra Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı: Fiyat ve Özellikler
    17:10 Xiaomi 14 Ultra Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı: Fiyat ve Özellikler

    Xiaomi'nin uzun zamandır beklenen amiral gemisi Xiaomi 14 Ultra, Türkiye'de ön siparişe açıldı. Cihazın özellikleri arasında 2K AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 16 GB RAM, dörtlü kamera kurulumu, 5000 mAh batarya ve hızlı şarj desteği bulunuyor. Xiaomi 14 Ultra'nın ön sipariş fiyatı ise 74.999 TL olarak belirlendi.

  • ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi: Özellikler ve Kullanım Alanları
    17:10 ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi: Özellikler ve Kullanım Alanları

    ROKETSAN, yerli savunma sanayii yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Şirket, yeni nesil mini insansız hava araçlarına ve patlayıcı düzeneklerine karşı koruma sağlayan ROKETSAN ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi için paylaşımda bulundu. ALKA Ağ Yetenekli Silah Sistemi lazer ve elektromanyetik dalgalar kullanarak hedefleri etkisiz hale getirebilme özelliğine sahip. Hedef tespit ve takip için radarları ve elektro-optik kameraları kullanıyor. Yapay zeka sayesinde otomatik hedef tespiti ve takibi gerçekleştirebiliyor. Sistem aynı zamanda mobil ve sabit kullanıma uygun olarak tasarlandı. Araç üzerine birleşik veya kule ve kabin şeklinde yerleştirilebiliyor. Lazer silahıyla 750 metre menzile sahip olan ALKA, geniş alanda İHA tehditlerini engelleyebiliyor. ALKA; askeri birlikler, havaalanları, enerji tesisleri, kamu binaları ve meskun mahallerin korunmasında kullanılabilecek.

  • Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil
    17:10 Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil

    Hüseyin, mahalle kahvesinde otururken seçimlerden sonra ne olacağının belli olmadığını söyleyen insanları izler. İsmail ve Yeter terapist Jale'nin ofisine giderek ilişkilerini düzeltmeye çalışırken İbrahim'in tartışmasıyla karşılaşırlar. Yönetmen İbrahim'in filminde oynayacak olan Burcu'nun sevgilisi Hüseyin, açık sözlülüğüyle diğer oyuncuları rahatsız eder. Mesut, zengin olma hayalleriyle iki kadınla buluşma ayarlar ancak planı istediği gibi gitmez. Çiçek'in sevgili seçimi televizyon programında değerlendirilir ve herkesi şaşırtır. Paşa, Jale'nin ailesiyle tanışırken yanlış telaffuzlarıyla Mesut'u sinirlendirir ve kafede karışıklık çıkar.

  • Hasan Can Kaya, Hayranıyla Birlikte Olabileceğini Söyledi
    17:09 Hasan Can Kaya, Hayranıyla Birlikte Olabileceğini Söyledi

    Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, hayranıyla birlikte olabileceğini söyledi. Aşık olmanın birine hayranlık da içerdiğini belirten Kaya, karşılıklı etkileşim olduğunda birbirlerine hayran olduklarını ifade etti.

  • Kastamonu Taşköprü'de Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    17:09 Kastamonu Taşköprü'de Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza, Taşköprü ilçesi Çevreyolu Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Taşköprü Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar
    17:08 Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Türkiye'nin astronotuyla gurur duymuyorlar

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 'astronotu seçim malzemesi olarak kullanıyorlar' şeklindeki eleştirilere yanıt vererek, Türkiye'nin astronotuyla gurur duymayanların gençlerle paylaşmamızı kıskandığını söyledi. Bakan Kacır ayrıca, Türkiye'nin ilk milli haberleşme uydusu TÜRKSAT-6A'yı 8 Temmuz'da uzaya göndereceklerini belirtti.


Advertisement