Mersın İdmanyurdu'na Moral Yemeği - Son Dakika
Güncel

Mersın İdmanyurdu'na Moral Yemeği

Mersın İdmanyurdu\'na Moral Yemeği

Mersin İdmanyurdu'nda futbolcular, moral yemeğinde bir araya geldi.

22.10.2014 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu'nda futbolcular, moral yemeğinde bir araya geldi.

Hacıbaba Lokantası'nın davetlisi olarak öğle yemeğinde buluşan futbolcular, yoğun geçen Eskişehirspor maçı hazırlıklarının yorgunluğunu, yemekte sohbet ederek attı. Futbolcuların yemekte neşeli olduğu gözlendi. Enerji ve neşeli tavırları ile dikkatleri çeken Gökçek Wederson ile Tita, yemek boyunca yaptıkları espriler ile takım arkadaşlarını kahkahalara boğdu.

Yemek sonrasında hazırlıklar ile ilgili konuşan takım kaptanı Servet Çetin, Eskişehirspor maçı hazırlıkların hız kesmeden devam ettiğini belirtti, "Geçen hafta Trabzonspor maçını kaybettik. Puan ve puanlar alabileceğimiz bir maçtı ama maalesef mağlup ayrıldık sahadan. Umarım bu maçta telafi ederiz. Fakat Eskişehirspor maçı zor olacak. İyi futbol oynayan bir takım ama bizimde içeride kaybetme lüksümüz yok. Futbolda her türlü sonuç olabilir ama biz kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Umarım bizim için güzel bir maç olur."

Nurullah Kaya ise, "Kötü bir mağlubiyet aldık. İyi bir galibiyet serisi yakalamıştık. İnşallah Eskişehirspor maçı ile tekrar bir galibiyet serisi yakalayıp bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersın İdmanyurdu'na Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement