Mersin İdmanyurdu'nda Hedef 5.'lik - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu'nda Hedef 5.'lik

Mersin İdmanyurdu\'nda Hedef 5.\'lik

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde kalan son 2 maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, hedeflerinin ligi 5. sırada bitirmek olduğunu söyledi.

22.04.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ligde kalan son 2 maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, hedeflerinin ligi 5. sırada bitirmek olduğunu söyledi.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, Ankaraspor ile Şanlıurfaspor maçlarını değerlendirdi. Ankaraspor maçının ilk yarısında takımının geldiği günden beri en iyi oyunu oynadıklarını belirterek, "Gayet disiplinli, rakip analizlerinde ne düşünüyorsak bire bir yapan bir takım vardı. Ancak 45. dakikada rakip eksik kaldıktan sonra bir gol yedik ve takım bir anda çöktü. İkinci devre sahaya çıktığımızda takım tanınmaz bir halde, enteresan bir şekilde durmuş görüntüdeydi. Bunun üzerine tedbir olarak değişiklikler yaptık. Maçta sonra 1-1'i yakaladık. Ancak oyuna giren oyuncularımız bu dönemde 2. devre oyuna sokup da hiç katkısı olmayacak oyuncular konumundaydılar ve girdikten sonra ikisi yaptığı pas hatası neticesiyle 2 gol yememize neden oldular. Bu haftanın 2. devresi hakikaten bizim için çok olumsuz geçti. Ancak biz bu sonuca çok üzülmedik. Gerekçe olarak şuna üzülmedik. Birinci devre o takımı görmemizden dolayı. Bir de ikinci devre o takımı görmek bize ne gibi tedbir alacağımızın en azından sinyalini verdi. En önemlisi de Ankaraspor takımı hakikaten iyi bir takım. Yani bizim işimize Ankaraspor'un direkt Süper Lig'e çıkması geliyor. Onun için mi yenildik, hayır. En azından bu olumsuzluk içerisinde de kendimize bir olumlu pay çıkartmak istiyorsak hakikaten iyi bir takım. Dolayısıyla bize bu eşleşmede çıkarsa, sıkıntıya sokması mümkün olan takımlardan bir tanesi" diye konuştu.

"LİGİ 5. SIRADA BİTİRMEK İSTİYORUZ"

Bu hafta Şanlıurfaspor ile zor bir maça çıkacaklarını vurgulayan Vural, "Matematiksel olarak bakıldığında halen tabi ki Play-off'ta değiliz. Son 2 maça 6 puan önde ve 6 gol averajla giriyoruz. Tabi ki halende biz 2 maç kaybedersek, rakibimiz 2 maç kazanırsa bizim Play-off şansımız ortadan kalkabilir. Çok uzak bir ihtimal ama böyle bir ihtimal de var. Biz tabi ligi 5. bitirmek istiyoruz. 5. bitirirsek büyük ihtimalle gözüken rakibimiz Orduspor. Çünkü çıkma mücadelesi Ankaraspor ile Balıkesirspor arasında olur gibi geliyor. Bu durumda biz 6. olursak bu rakiplerden biriyle eşleşeceğiz. Dolayısıyla biz diyoruz ki 5. olalım ki, 4. olacak takımla biz oynamış oluruz. O yüzden biz Samsunspor takımını geçelim istiyoruz. 2 maçımızı kazanalım ki, puan eşitliğinde biz onlardan ikili averajla üstte olduğumuz için 5. sırada en azından bu ligi bitirip küçükte olsa orada bir avantajımızın olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu'nda Hedef 5.'lik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement