Mersin İdmanyurdu'nda Samsunspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'nda Samsunspor Hazırlıkları Sürüyor

Mersin İdmanyurdu\'nda Samsunspor Hazırlıkları Sürüyor

MERSİN İdmanyurdu, Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüryor.

15.09.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN İdmanyurdu, Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüryor. Deplasmanda elde edilen Boluspor galibiyetiyle moral bulan Mersin İdmanyurdu, cumartesi günü evinde oynayacağı Samsunspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Macit Özcan Spor Kompleksi'nde çalışmalara teknik direktör Levent Arıkdoğan nezaretinde başlayan futbolcular, açma germe hareketlerinin ardından düz koşu yaptı. Kırmızı lacivertliler, 2 saat süren antrenmana dar alanda pas çalışması ile devam etti. Taktik çalışan futbolcular, ardından U21 takımı ile bir maç yaptı.

Son güne kadar hazırlıklarının devam edeceğini ifade eden Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, Samsunspor maçına zihnen hazır olduklarını, bedenen ise hazır olmaya çalıştıklarını söyledi. Devre arasında ortaya birkaç futbolcu çıkarmaya ihtiyaçları olduğunu belirten Arıkdoğan, "Yetenekli çocuklar var ve bu yeteneklerini geliştirmeleri için onlarda biraz daha fazla ilgileniyoruz. Eksiğimiz yok, Sinan Kaloğlu bu hafta oynayacak. Oyuncularımın performansları beklediğimin üstüne çıktı. Mutlu oldum. Kazanma hırsını saha içinde gördüm. Güven her gün artıyor.Kazanmak için sahada olacağız. Hem içeride hem dışarıda kazanamasak bile kaybetmeyeceğiz. Mersin halkına bir bayram hediyesi vermiştik, bu da bonusu olacak" diye konuştu.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'nda Samsunspor Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement