Mersin İdmanyurdu'nun Hollanda Kampı Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'nun Hollanda Kampı Sürüyor

Mersin İdmanyurdu\'nun Hollanda Kampı Sürüyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Hollanda kampı yoğun tempoda sürerken, kırmızı lacivertlilerin hafta sonu kentte döneceği öğrenildi.

27.07.2015 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Hollanda kampı yoğun tempoda sürerken, kırmızı lacivertlilerin hafta sonu kentte döneceği öğrenildi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal, yönetiminde yoğun bir çalışma temposu içinde olan Mersin İdmanyurdu'nda moraller yerinde. Kırmızı lacivertlilerin kampında arkadaşlık bağları kuvvetlenirken, teknik direktör Mesut Bakkal, lige güçlü girmek için bu çalışmaları eksiksiz yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Sabah saatlerinde Pliometrik sıçrama çalışmaları yapan kırmızı lacivertli futbolcuların hırslı ve arzulu çalışmalarının kendisini gelecek için umutlandırdığını belirten teknik direktör Bakkal, "İkinci kamp döneminde futbolcuların güçlerinin ortaya çıkması için çalışmaları ağırlaştırdık. Maçlar başlamadan futbolcularımızın hem çabukluk hem de güç kazanması gerekir. Bu çalışmalar aynı zamanda sakatlık riskini de azaltmaktadır. Pliometrik çalışma patlama hareketlerini yaparak kas gücünü artırmayı hedefliyoruz.

Şu anda hiçbir futbolcumda bir sıkıntı yok. Her geçen gün hazır hale geliyorlar. Oynayacağımız hazırlık maçları, ideal oyun düzenimizi bulmamızı sağlayacaktır" dedi.

Günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde topla yapan Mersin İdmanyurdu, Hollanda'daki üçüncü hazırlık maçını salı günü Süper Lig'in yeni ekiplerinden Osmanlıspor ile yapacak. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'nun Hollanda Kampı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement