Mersin İdmanyurdu'nun Yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek İmzayı Attı - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu'nun Yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek İmzayı Attı

Mersin İdmanyurdu\'nun Yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek İmzayı Attı

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile hafta başında anlaşan ve takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, resmi sözleşmeye imzayı attı.

28.10.2016 19:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile hafta başında anlaşan ve takımla birlikte idmanlara çıkmaya başlayan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, resmi sözleşmeye imzayı attı. Navona Otel'de düzenlenen imza töreninde, kendisini 1.5 yıllığına Mersin İdmanyurdu'na bağlayan sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Yusuf Şimşek, onur duyduğunu söyledi.

Törende söz alan Kulüp Başkanı Ali Tekin, emin adımlarla ilerlediklerini, ama çok zorlu günlerden geçtiklerini söyledi. Kendilerine acımasız eleştirilerin yapıldığını ima ederek sitem eden Tekin, "Ufak sorunlar değil, çok büyük sorunlarımız var. Bir taraftan kulüp denetleniyor, bir taraftan kulübümüzün eski dönemlere dönük denetimi yapılıyor. Bir yerde elimiz kolumuz bağlı. Bunları dışarıya şöyleydi, böyleydi anlattığımız zaman doğru olmaz. O zaman kamuoyunu yanlış bilgilendirmiş de olabiliriz. Gözümüzün önüne gelmesine zaman var. Geldikten sonra zaten basınla biz bunları paylaşacağız. Benim istediğim basın mensubu arkadaşlarımız tabii ki de bizi eleştirsin, eleştirmezseniz önümüzü göremeyiz. Ancak acımasızca eleştirmenin anlamı yok diyorum. Bize biraz destek, biraz zaman verin" dedi.

30 GÜNÜMÜZ KALDI

Transfer tahtasını açmak için 30 günleri olduğunu hatırlatan Tekin, çok borçlarını olduğuna vurgu yaparak, "Bunları ödeyip, bir an önce transfer yasağımızı kaldırmamız gerekiyor. Bunlarla ilgili mücadele edeceğiz. Kaldırmak için elimizden geleni yapacağız. Yine 3 puan konusuyla ilgili de gerekli işlemleri tekrar yapıyoruz. Pes etmedik. Gerekçeli kararı bekliyoruz. Gerekçeli karara göre bizim de ek ilave edeceğimiz evraklar var. Gerekçeli karar yayınlandıktan sonra karar düzeltmeyle ilgili yine hakkımızı kullanacağız. İnşallah kaldırabiliriz" diye konuştu.

HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIM

Tüm vücudunu taşın altına koyarak geldiğini kaydeden Teknik Direktör Şimşek ise şunları söyledi:

"İlerleyen haftalarda Mersin İdmanyurdu'nun buraları hak etmediğini göreceksiniz. Çok fazla konuşmayı sevmem. Benim konuşma yerim sahadır. Futbolcu kardeşlerimle birlik, beraberlik içinde olup sahada biz gereken hesabı, cevabı veririz. Her türlü eleştiriye açığım. Beni istediğimiz kadar eleştirebilirsiniz, hiçbir sıkıntı yok. Ancak oyuncularımızı, özellikle genç oyuncularımızı biraz daha usturuplu eleştirirseniz sevinirim. Ben takımı zaten takip ediyordum. Geçen yıl oynayan 7-8 tane oyuncumuz var. Bence iyi bir takım. Bu takım Boluspor'u deplasmanda yendi. Yenebilecek kapasitesini gösterdi. Bunu ilerleyen günlerde daha fazla göstereceğiz. 3 gündür çalışıyorum. Hoca değişikliğinde, kan değişikliğinde ister istemez oyuncuların performansı artar. Ben arttığını düşünüyorum. Biz onlarla ağabey kardeş gibi olmaya geldik. Ben onlara hocalık değil, ağabey gibi davranmaya geldim. İlk maç Şanlıurfaspor. Bunu da ilk maç göreceksiniz. Bu maç istediğimiz futbolu oynayacağız."

Konuşmaların ardından Şimşek ve Başkan Tekin, sözleşmeye imzayı attı.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu'nun Yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek İmzayı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement