Mersin İdmanyurdu - Sai Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu - Sai Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Mersin İdmanyurdu - Sai Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirirken şunları söyledi Bugün istediğimiz oyunu oynayamadık.

15.12.2014 01:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirirken şunları söyledi

Bugün istediğimiz oyunu oynayamadık. Sadece defansta iyi mücadele ettik ama onda da, yediğimiz golde topu uzaklaştıramadık. Yanlış oynadık. Bizim açımızdan tatsız tuzsuz bir maç oldu. Bunun nedeni de eksik arkadaşlarımızın olması. Orta sahada istediğimiz oyunu kuramadık, pas atamadık. Zaman zaman rakibin oynamasına izin verdik, hatta şut atmasına izin verdik. Maçın hakkı beraberlikti ve maç berabere bitti. Mücadelede 2 takım da elinden geleni yaptı. Zaman zaman sinirlendiğimiz anlar oldu. Hakemlerin kararlarına sinirlendiğimiz anlar oldu. Bu da bundan önceki Konya maçında yaşananlar, kupadaki Bursa maçında yaşananlar ve diğer takımdaki arkadaşların iki cezası birini kupada geçirip ikincisinde affedilen arkadaşlarımız varken, bizimkilere yapılmaması bizim için dezavantaj oldu. Orta sahada bizi taşıyan, iyi işler yapan arkadaşlarımızın olmamasının eksiliğini çok hissettik. Her şeye rağmen puan puandır kendi sahamızda da olsa. Zaman zaman böyle kötü maçlarımız olacak. Önemli olan bu kötü maçlarda puan almak. 3 tane çok kritik maçımız var. Bizim anlayamadığımız şey, o kadar yoğun bir fikstür olmuş ki, çarşamba günü kupa maçı oynayacağız. Galatasaray salı günü bir kupa maçı oynayacak. Ondan sonra cumartesi günü Galatasaray ile oynayacağız. Hemen ardından salı ya da çarşamba Karabük ile oynayacağız. Ondan hemen sonra cumartesi Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağız. Bu kadar yoğun bir fikstür olduğunu hiç görmedim. Arka arkaya Galatasaray ile Fenerbahçe deplasmanı olduğunu da görmedim. Ama yapacak bir şey yok fikstür çekilmiş ve bizim bunu en iyi şekilde tamamlamamız gerekiyor. Bu günkü maçın hakkını vermedik ve o şekilde bitti.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Uğur Tütüneker ise şöyle konuştu

İlk yarıda sadece daha iyi pas yaptık. Birinci ve ikinci bölgede. Oradan üçüncü bölgeye ne hücuma çıkabildik, belki bir kaç tane. Dolayısı ile geride kaldık. Arka bölgede top oynayıp ileriye çıkmadığınız zaman ne gol bulabilirsiniz, ne de bir şey yapabilirsiniz. İkinci yarıda başlangıç daha iyi oldu. Üçüncü bölgeye takım olarak inmemiz lazımdı. Takımın bunu iyi yaptığını düşünüyorum. Golü de bulduk. Bir kaç pozisyonumuz vardı. Değerlendirsek ikinci golü de bulabilirdik. Galibiyete kim yakın bilmiyorum ama bir kaç pozisyonumuz daha yakındı. 1 puan ile eve dönüyoruz. Bizim puana ihtiyacımız var. Buradan galip gelmek istiyorduk ama inşallah ileriki haftalarda.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu - Sai Kayseri Erciyesspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement