Mersin İdmanyurdu Taraftar Desteği İstedi - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Taraftar Desteği İstedi

Mersin İdmanyurdu Taraftar Desteği İstedi

Mustafa İNSAN/MERSİN (DHA- MERSİN İdmanyurdu teknik direktör Rıza Çalımbay, "Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Gaziantepspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor.

18.03.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa İNSAN/MERSİN (DHA- MERSİN İdmanyurdu teknik direktör Rıza Çalımbay, "Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Gaziantepspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın desteği bu konuda çok önemli, Onların desteği ile bu işin üstesinden geleceğiz" dedi.

Maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Rıza Çalımbay, Gaziantepspor maçından sonra milli maç yüzünden verilecek aranın dinlenmeleri için iyi olacağını vurgularken şöyle konuştu:

"Çünkü sezon başından bugüne kadar baktığınız zaman hemen hemen hep aynı oyuncularla oynadık. Cezalımız ve sakatımız olduğu zaman sıkıntı yaşıyoruz. Bunun sıkıntılarını bu hafta da yaşadık. Tabi yabancı oyuncu konusunda da sıkıntılar yaşıyoruz. Devre arasında yerli takviye yapamamamız, bir dezavantaj oldu. Çünkü lig uzun bir maraton. Tabi ki sakatlıklar olacak, cezalılar olacak, bir sürü şeyler yaşanıyor. Artık bu sorunların geçtiğine inanıyorum."

Gaziantepspor maçının çok önemli bir duruma geldiğini dile getiren Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben bazen futbolcu arkadaşlarımıza da fazla kızamıyorum. Bütün maçları oynayan çok arkadaşımız var. Onların da belli bir düşüş göstermeleri normal. Önemli olan bunu en kısa sürede atlatmak. Gaziantepspor maçında kaleci Nihat büyük ihtimalle oynamayacak. Onun dışında birkaç arkadaşımız daha var. İnşallah onlar iyileşir de onlara şans veririm."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Taraftar Desteği İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement