Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni - Son Dakika
Güncel

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Şahne, görevi eski Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'dan devraldı.

28.10.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mehmet Şahne, görevi eski Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'dan devraldı.

Şahne, ilk olarak Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören mangasını selamlayıp, emniyet müdür yardımcıları ve emniyet amirleriyle tanıştı.

Daha sonra girişte eski emniyet müdürü Baştuğ, tarafından karşılanan Şahne, beraberindekilerle makama geçti.

Makamda yaptığı konuşmada, görevi meslek büyüğü Rahmi Baştuğ'dan almanın büyük bir onur olduğunu belirten Şahne, "İnşallah bizler de ağabeyimizin hizmetlerine tuğla koyarak, şehrimizin, teşkilatımızın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. Değerli basın mensuplarının da desteklerini burada bekliyoruz. Bizler meslektaş sayılırız. Hep birlikte çalışacağız. İnşallah şehrimiz, teşkilatımız ve benim için hayırlı olur. Rahmi ağabey bizim meslek büyüğümüz, kendisinin tecrübelerinden her zaman istifade edeceğiz. Burada bir evi var. Ayrılmıyor. Kapımız her zaman açık. Emirlerini her zaman bekleyeceğiz. Saygılar sunuyorum." dedi.

Görevi gönül rahatlığıyla teslim ettiğini aktaran Baştuğ, şöyle devam etti:

"Dün Aydın'daydık ama bugün devir teslim için buradayız. Mehmet müdürümüzün bayrağı aldığı yerden daha uzaklara sağlıklı, güvenilir bir biçimde ulaştıracağına inancımız tam. O yüzden Mehmet müdürümüze görevi gönül rahatlığıyla teslim etmek üzereyim. Orada devir teslim nasip olmadığı için burada yapmak istedim. Çünkü Halis müdürüm 20 gün öncesinden yaş haddinden emekli oldu. Mehmet Şahne müdürümüz Karaman'da da sağlıklı bir yönetim sergiledi. Burada da aynı şekilde sağlıklı yönetimi, kişisel övgüye değer niteliklerle devam ettireceğine sonsuz şekilde inanıyorum. Buna siz de inanın. Hem desteğinizi hem de yakınlığınızı esirgemeyin."

Konuşmaların ardından Baştuğ, basın mensuplarıyla vedalaştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mersin İl Emniyet Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement