Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Dolunay Tandoğan Seçildi - Son Dakika
Yerel

Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Dolunay Tandoğan Seçildi

Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Dolunay Tandoğan Seçildi

Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına, Bozyazı Öğrenci Meclisi Başkanı Dolunay Tandoğan seçildi.
Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi, Mersin İleri İlkokulu toplantı salonunda yapıldı.

04.12.2013 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına, Bozyazı Öğrenci Meclisi Başkanı Dolunay Tandoğan seçildi.

Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi, Mersin İleri İlkokulu toplantı salonunda yapıldı. İlçelerde yapılan seçimlerin ardından 6 başkan adayının yarıştığı İl Öğrenci Meclisi Başkanlık seçiminde 13 ilçe öğrenci meclisi başkanı ve yardımcıları oy kullandı. Toplam 39 oyun kullanıldığı seçimde, 11 oy alan Bozyazı Öğrenci Meclisi Başkanı Dolunay Tandoğan, Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanı oldu. Bozyazı Çok Programlı Lisesi öğrencisi olan Dolunay Tandoğan, Mersin'i temsil etmek üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Türkiye Büyük Millet Meclisi oturumuna katılacak. Öte yandan, İl Öğrenci Meclisi Başkan Yardımcılıklarına Mut ilçesinden Umut Sabah Özel ve Gülnar ilçesinden Rüştü Taş seçilirken, komisyon üyeliğine de Bozyazı Öğrenci Meclisi Başkan Yardımcısı Bozyazı Anadolu Lisesi öğrencisi Orhan Tuğrul Eroğlu getirildi.

Seçimin ardından yaptığı konuşmada, öğrenci arkadaşlarına teşekkür eden Dolunay Tandoğan, arkadaşlarının güvenlerini boşa çıkarmayacağını, öğrenciler arasında arkadaşlık bağlarını güçlendirmek için sosyal etkinliklere ağırlık vereceğini ve Mersin'i TBMM'de en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti. Tandoğan, seçim çalışmaları sırasında kendisine her türlü desteği veren başta Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, Şube Müdürü Ahmet Aydul, Bozyazı Çok Programlı Lisesi Müdürü Galip Göl ve emeği geçen herkese de teşekkür etti.

TBMM ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın yürüttüğü ve 10 yıldan bu yana yürürlükte olan "Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri" projesi kapsamında Bozyazı ilçesinin bir ilki gerçekleştirerek, Mersin Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimini kazanması Bozyazı'da sevinçle karşılandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mersin İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına Dolunay Tandoğan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement