Mersin'in Perileri Ligde Lider - Son Dakika
Güncel

Mersin'in Perileri Ligde Lider

Mersin\'in Perileri Ligde Lider

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde ilk hafta maçları tamamlanırken Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Orman Gençlik'i 90-53 yenerek sezona lider başladı.

31.10.2014 16:31  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ilk hafta maçları tamamlanırken Mersin Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda Orman Gençlik'i 90-53 yenerek sezona lider başladı.

Asbaşkan Hikmet Avşar, takımını deplasmanda ortaya koyduğu başarılı oyun ve farklı galibiyetten dolayı kutladı, "Lok iyi bir sezon geçireceğimize, Mersin'i Türkiye Ligi ve Avrupa Kupaları'nda en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Lige galibiyetle başlamak çok güzel. Özellikle deplasmandan getirilen galibiyet, atılan 90 sayı ve 37 sayılık farkla gelen liderlik de ayrı bir güzel. Başarımızın devamı, Mersinliler'in desteği ile artarak gelecek" dedi.

RAKİP SAMSUN

TKBL'nin ikinci hafta maçlarında ise Mersin Büyükşehir Belediyesi, yarın saat 14.00'de Samsun Canik Belediyesi'ni konuk edecek. Asbaşkan Avşar, Canik Belediyesi'nin de ilk haftayı galibiyetle geçen takımlardan biri olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Her maç zordur, ancak biz, özellikle sahamızda hiç bir maçı kaybetmek istemiyoruz. Sporcularımızın form ve moral durumları çok iyi. Lidere yakışır bir oyunla salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz." - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'in Perileri Ligde Lider - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement