Mersin İşkur'dan Sanayi Sitesine Kurumsal Destek - Son Dakika
Ekonomi

Mersin İşkur'dan Sanayi Sitesine Kurumsal Destek

Mersin İşkur\'dan Sanayi Sitesine Kurumsal Destek

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve Mersin Sanayi Sitesi ile kurumsal işbirliği için çalışmalarına devam ediyor.

04.02.2016 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve Mersin Sanayi Sitesi ile kurumsal işbirliği için çalışmalarına devam ediyor.

Mersin İŞKUR, Mersin Sanayi Sitesi ve Mersin Makine Mühendisleri Odası işbirliği ile istişare toplantısı düzenledi. Mersin Sanayi Sitesi yönetim binasında gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, KOSGEB, Mersin Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Çıraklık Eğitim ve firma temsilcileri ile Sanayi Sitesi yönetimi katıldı. Toplantıda, bölge sanayinin rekabetçiliği ve karlılığını arttırmak üzere kurumsal işbirliğinin arttırılması üzerinde duruldu. Sanayi sitesindeki firmaların teknolojik, organizasyonel ve pazarlama inovasyonu konularında gelişimini sağlamak amacıyla kurumsal altyapının geliştirilmesi, kurumların konuyla ilgili hizmet ve programların bilinirliğinin arttırılması konuları masaya yatırıldı.

Mersin İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu, projeye yönelik personel ihtiyacının giderilmesi, işbaşı eğitim programı, teşvik sistemi gibi hizmet paketleriyle sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmalara paket programlar uygulanabileceğini, her firmaya atanan iş ve meslek danışmanları aracılığı ile de kurumsal hizmetlere erişimin ulaşılabilir hale geldiğini belirtti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mersin İşkur'dan Sanayi Sitesine Kurumsal Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement