Mersin Kılıçdaroğlu Davutoğlu; Erdoğan, Kılıçdaroğlu Halk İçin Çalışır Aktüel - Son Dakika
Güncel

Mersin Kılıçdaroğlu Davutoğlu; Erdoğan, Kılıçdaroğlu Halk İçin Çalışır Aktüel

Mersin Kılıçdaroğlu Davutoğlu; Erdoğan, Kılıçdaroğlu Halk İçin Çalışır Aktüel

Dha Yurt - Kılıçdaroğlu Davutoğlu; Erdoğan, Kılıçdaroğlu halk için çalışır (2) KILIÇDAROĞLU YA BASKICI REJİMDEN YANA, YA DA ÖZGÜRLÜKTEN YANA OY KULLANACAKSINIZ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sultangazi mitinginin ardından eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte yaklaşık 1,5 saat gecikmeli olarak bir günde düzenlenen 3'üncü mitingi için Mersin'e geldi.

02.06.2015 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha Yurt - Kılıçdaroğlu Davutoğlu; Erdoğan, Kılıçdaroğlu halk için çalışır (2)

KILIÇDAROĞLU YA BASKICI REJİMDEN YANA, YA DA ÖZGÜRLÜKTEN YANA OY KULLANACAKSINIZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Sultangazi mitinginin ardından eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte yaklaşık 1,5 saat gecikmeli olarak bir günde düzenlenen 3'üncü mitingi için Mersin'e geldi. Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde yaklaşık 40 bin kişiye hitap eden Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi şaha kaldıracaklarını söyledi. Türkiye'nin 7 Haziran'da sandığa gideceğini belirten Kılıçdaroğlu şöyle konuştu 7 Haziran sadece CHP için değil Türkiye için değil bütün dünya için çok önemli bir gün. 7 Haziran'da bir tercihte bulunacaksınız. ya baskıcı rejimden yana, adaletsizlikten, yolsuzluktan, işsizlikten yana kullanacaksınız, ya da özgürlükten, demokrasiden işten, aştan insanlıktan uygarlıktan görkemli Türkiye'den yana oy kullanacaksınız. Önce seçim bildirgesi açıkladık kamuoyuna ezberleri bozuldu. Hiç beklemiyorlardı, CHP'nin Türkiye'nin bütün sorunlarına çözüm üreteceğini düşünemiyorlardı. Türkiye'deki sorunlara vakıf olan sorunları çözme konusunda en iyi çözümleri üreten bir CHP'yi gördüler ezberleri bozuldu. Sonra Merkez Türkiye Projesi ile Türkiye'nin geleceğinin nasıl yıldız olacağını sadece bölgede değil dünyada nasıl önemli bir marka olacağını gördüler kimyaları bozuldu. Karşımızda dağınık bozguna uğramış bir iktidar var. Ne söylediği ne yaptığı belli olmayan nasıl çözüm üreteceğini bilmeyen kendisi sorun olan bir iktidar Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretemez. Bütün Türkiye duysun, herkes duysun ve herkes şunu çok iyi bilsin. Davutoğlu Erdoğan için çalışır Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Sözüm söz, bu ülkenin var olan sorunlarını çözeceğim.

EZAN OKUNUNCA KONUŞMASINA ARA VERDİ

Akşam ezanı okununca konuşmasına ara veren Kemal Kılıçdaroğlu ardından sözlerine şöyle devam etti Önce refahı tabana yayacağız. Türkiye'nin her yurttaşı büyümeden kalkınmadan nasibini alacak. 2002'de net rakam veriyorum. Nüfusun yüzde biri Türkiye'deki toplam servetin yüzde 39'una sahipti. Yıl 2014 nüfusun yüzde biri Türkiye'deki servetin yüzde 54,3'üne sahip. Türkiye nüfusunun yüzde biri Türkiye nüfusunun yüzde 99'undan daha zengin. İşte Ak Parti'nin getirdiği adalet bu. Halkın kazanacağı refahının adil bölüşüleceği bir düzeni getireceğiz. 77 milyon yurttaşıma açık ve net söylüyorum. Bülent Ecevit'in geleneğinden geliyorum, ne diyorsa aynısını söylüyorum. Ne diyordu Bülent Ecevit; 'Ne ezen ne de ezilen insanca halkça bir düzen' diyordu. İnsanca halkça bir düzeni Türkiye'ye getireceğim. Çocukların yatağa aç girmediği işsizliğin yoksulluğun olmadığı bir ülkenin, adaletin, huzurun, barışın çiftçinin kazandığı bir Türkiye'nin mücadelesini veriyorum. Konuşmasının devamında seçim vaatlerini anlatan Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından emekliye 2 maaş ikramiye, asgari ücretin 1500 TL olacağını, çiftçiye mazotun 1,5 liradan vereceğini anlattı. Kuş uçmaz kervan geçmez bir köyde dünyaya geldiğini belirten Kılıçdaroğlu, 7 kardeş olduğunu ve içlerinde sadece kendisinin üniversite okuduğunu kaydetti.

CENNETİN ORTASINA CEHENNEM İNŞA ETTİRMEYECEĞİZ

Kılıçdaroğlu, Mersin'de yapılacak olan Akkuyu Nükleer Santrali'ne de değinip, Cennetin ortasına cehennemi inşa ettirmeyeceğim. Dünya Enerji Ajansı raporu yayınlandı. Nükleer santral orada yapılırsa Mersin'in tarımı biter, kimse buradan ürün alamaz. Nasıl yaptıkları belli değil, mahkeme raporu bana gönder diyor göndermiyorlar. Dünya Enerji Ajansı'nın raporunu bütün dünya biliyor biz niye bilmeyeceğiz çünkü kusurlarını örtecekler. Ben tüm Mersin'iz nükleerden arınmış bir Türkiye'yi savunuyorum diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin Kılıçdaroğlu Davutoğlu; Erdoğan, Kılıçdaroğlu Halk İçin Çalışır Aktüel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı
    16:41 Erzurum'da ETÜ'nün ev sahipliğinde futsal grup birinciliği maçları başladı

    Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ev sahipliğinde düzenlenen futsal grup birinciliği maçlarına 6 üniversiteden 9 takım katılıyor. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda, Atatürk Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi takımları grup birinciliği için mücadele edecek.

  • İncesu ilçesinde Turizm Haftası kapsamında gezi düzenlendi
    16:39 İncesu ilçesinde Turizm Haftası kapsamında gezi düzenlendi

    İncesu ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında turizm sektörü temsilcileri, öğrenciler ve medya mensuplarıyla birlikte gezi düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun liderliğinde gerçekleşen gezi, İncesu ilçesinin tanıtımına katkı sağladı. İncesu Kaymakamı Mustafa Çolak ve Belediye Başkanı Mustafa İlmek tarafından Merzifonlu Karamustafapaşa Külliyesi gezdirilip, tanıtıldı. Programa katılanlar ayrıca Erdemli Vadisi'ni de gezdi.

  • Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti
    16:39 Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Başkanı Erdem Ural'ı Ziyaret Etti

    Okullararası Küçükler Hentbol Türkiye Şampiyonasında şampiyon olan Mimarsinan Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı, Turhal Belediye Başkanı Mehmet Erdem Ural'ı makamında ziyaret etti.

  • Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'
    16:39 Kastamonu Valisi Meftun Dallı: 'Kurumlarımızın devam edecek, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırımları mevcut'

    Kastamonu Valisi Meftun Dallı, depremden etkilenen illere yönelik çalışmalara rağmen Kastamonu'daki projelerin devam edeceğini belirtti. Vali Dallı, ilimizle ilgili bu yıl başlayacak pek çok yatırım olduğunu söyledi.

  • Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi
    16:38 Çorlu Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilleri Seçildi

    Çorlu Belediye Meclisi'nin nisan ayı olağan toplantısında yapılan seçimde meclis 1. başkan vekilliğine Hasan Toprak, 1. başkan vekilliğine ise Hülya Perin Meriç seçildi. Toplantıda ayrıca yol yapım çalışmalarının devam edeceği açıklandı.

  • Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı
    16:35 Bolu'da Motosikletlilere Yönelik Denetim Yapıldı

    Bolu'da, İzzet Baysal Caddesi'nde araç trafiğine kapalı olan caddeyi kullanan motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, motosikletlerin evrakları kontrol edildi ve sürücülere caddenin sadece yayalar için olduğu hatırlatıldı. Uygulama sonucunda bazı motosiklet sürücülerinin ara sokaklara kaçtığı tespit edildi.

  • Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor
    16:35 Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor

    AK Parti'den CHP'ye geçen ve 'lüks başkanlık katı' iddialarıyla gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Eski başkan İsmail Erdem, yapılan eserlerin halka hizmet amacıyla yapıldığını belirterek, mevcut başkan Alper Yeğin'e yükleniyor. Belediyenin borcu ise 2 milyar TL'ye dayanmış durumda.

  • İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı
    16:34 İzmit'te bir iş yerinin deposunda yangın çıktı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir iş yerinin deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda, 8 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren bir firmanın yetkili servisine ait içerisinde elektronik malzemelerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle yoğun duman oluştu. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, hasar gören depo kullanılamaz hale geldi.

  • KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
    16:34 KOÜ Dans Grubu Üyesi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinden Meryem Tuana Bozkurt, Malatya'nın Darende ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Dans grubu üyeleri, Bozkurt'un ölümüyle büyük üzüntü yaşarken, Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk de başsağlığı mesajı yayımladı.

  • Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    16:33 Saray ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Saray ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ayaspaşa Mahallesi'nde bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında O.D. isimli şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement